[YARDIM] Loader Yeşil Olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Various demin önce konumu kapattın ama ben adam akıllı sizden yardım istedim. eğer forum kurallarına uymadıysam uyarabilirdin. Düzeltirdim. Şuan hala yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. Herşeyi yapıyorum fakat loader yeşil olmuyor zenmate v.b eklentileri google'dan silmedim ancak kapattım. pcdekileride kapattım fakat hala olmuyor 2gündür deniyorum.Yardım ederseniz çok sevinirim

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bilgisayarınızın saat TARİH ayarlarına bakınız doğru mu diye.

浪人
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
TeamSpeak3 gelin detaylı bir şekilde yardımcı olalım. TS IP: mh.ts3self.com TS'ye gelme imkanınız yoksa bana Ö.M atmanız yeterli.

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kardeşim Eğer DNS Değiştirmişsen Yada "Zenmate VPN" gibi eklenti varsa kalır. benim dns'im var ve ben sarıda kaldıgı halde reklama tıkladıgımda yeni memoryhackersden site açılıyor key felan gibi yazılar var. sonra loaderi kapatıp açıyorum oyunu sec diyorum işlem tamamlanıyor :)

Log Hatası Alırsanda:

http://memoryhackers.org/konu-wolftü-dword-lite-v2-0-hack-log-problemi-cozum.mh?pid=301049#pid301049 Post'u Yardımcı olabilir

İyi Forumlar.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var kardeş dword guncellendı artık olmamaya basladı bende bu sorunlar çou kısıde var

Üye
10 HİZMET YILI
Zenmate'i silmedim fakar eklentiyi devre dışı bıraktım. İlla silmem gerekiyormu? birde ip adresi deiştirdim google ip adresi yapmıştım ama normal yaptım yani otomatik ip adresi al dedim 1-2gün önce herşey iyidi yeşil fln oluyodu da zenmate silip bi deniyeyim bakalım. yorumun için teşekkürler. şuan bilgisayarımın saati doğru 31.10.2016 00:08

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dxerenxd' Alıntı:
Zenmate'i silmedim fakar eklentiyi devre dışı bıraktım. İlla silmem gerekiyormu? birde ip adresi deiştirdim google ip adresi yapmıştım ama normal yaptım yani otomatik ip adresi al dedim 1-2gün önce herşey iyidi yeşil fln oluyodu da zenmate silip bi deniyeyim bakalım. yorumun için teşekkürler

Eğer Yine Olmaz ise "MH.TS3SELF.COM" Ts3 İp'sine Gir ve Destek Bekle. Olmadı Yarın Okuldan Sonra Hallederler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...