Various demin önce konumu kapattın ama ben adam akıllı sizden yardım istedim. eğer forum kurallarına uymadıysam uyarabilirdin. Düzeltirdim. Şuan hala yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. Herşeyi yapıyorum fakat loader yeşil olmuyor zenmate v.b eklentileri google'dan silmedim ancak kapattım. pcdekileride kapattım fakat hala olmuyor 2gündür deniyorum.Yardım ederseniz çok sevinirim
Kardeşim Eğer DNS Değiştirmişsen Yada "Zenmate VPN" gibi eklenti varsa kalır. benim dns'im var ve ben sarıda kaldıgı halde reklama tıkladıgımda yeni memoryhackersden site açılıyor key felan gibi yazılar var. sonra loaderi kapatıp açıyorum oyunu sec diyorum işlem tamamlanıyor
Log Hatası Alırsanda:
http://memoryhackers.org/konu-wolftü-dword-lite-v2-0-hack-log-problemi-cozum.mh?pid=301049#pid301049 Post'u Yardımcı olabilir
Zenmate'i silmedim fakar eklentiyi devre dışı bıraktım. İlla silmem gerekiyormu? birde ip adresi deiştirdim google ip adresi yapmıştım ama normal yaptım yani otomatik ip adresi al dedim 1-2gün önce herşey iyidi yeşil fln oluyodu da zenmate silip bi deniyeyim bakalım. yorumun için teşekkürler. şuan bilgisayarımın saati doğru 31.10.2016 00:08
Zenmate'i silmedim fakar eklentiyi devre dışı bıraktım. İlla silmem gerekiyormu? birde ip adresi deiştirdim google ip adresi yapmıştım ama normal yaptım yani otomatik ip adresi al dedim 1-2gün önce herşey iyidi yeşil fln oluyodu da zenmate silip bi deniyeyim bakalım. yorumun için teşekkürler