19 Ağu 2022 #1 Mahir3434 M Üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 44 Tepki puanı 5 Yaş 36 4 HİZMET YILI Arkadaşlar herşeyi yapıyorum oyuna giriyorum entere basıyuorum ama acilmiyor bilgisi olan lütfen yardım ede bililir mi?
Arkadaşlar herşeyi yapıyorum oyuna giriyorum entere basıyuorum ama acilmiyor bilgisi olan lütfen yardım ede bililir mi?
19 Ağu 2022 #2 Achles Onaylı Üye Katılım 18 Haz 2022 Mesajlar 55 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI oyun motorunu opengl den directx+ ya çekmen gerek diye biliyom Oyla 0 Olumsuz oyla
19 Ağu 2022 #3 mertc1 M Üye Katılım 14 May 2021 Mesajlar 37 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 31 5 HİZMET YILI programı yeniden başlat ayarlardan internet bağlantsını kesip gir sonra interneti tekrar aç düzeliyor bende aynı sorun ile karşılaştım Oyla 0 Olumsuz oyla
programı yeniden başlat ayarlardan internet bağlantsını kesip gir sonra interneti tekrar aç düzeliyor bende aynı sorun ile karşılaştım
19 Ağu 2022 Konuyu başlatan #4 Mahir3434 M Üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 44 Tepki puanı 5 Yaş 36 4 HİZMET YILI mertc1' Alıntı: programı yeniden başlat ayarlardan internet bağlantsını kesip gir sonra interneti tekrar aç düzeliyor bende aynı sorun ile karşılaştım Genişletmek için tıklayın ... kanka nasıl yapacam herşeyi yaptıktan sonra mi int kapatacam Oyla 0 Olumsuz oyla
mertc1' Alıntı: programı yeniden başlat ayarlardan internet bağlantsını kesip gir sonra interneti tekrar aç düzeliyor bende aynı sorun ile karşılaştım Genişletmek için tıklayın ... kanka nasıl yapacam herşeyi yaptıktan sonra mi int kapatacam