nerden geri indire bilirim c++ların hepsini?Orta bir pc kotu değil, bir combofix ile taraf so ra geri yükle c++ lari neden sildiniz onu anlamadim
Yani kötü de değil daha kötülerini görmüştüm virüs mirüs bişey yüklemişsindir olabilir şey yapEkli dosyayı görüntüle 40993bilgisiyarın özelliği
zaten fazla bişi yokda virüsle alakası yok diye düşünüyorum çünkü hepsini temizlemiştimYani kötü de değil daha kötülerini görmüştüm virüs mirüs bişey yüklemişsindir olabilir şey yap
Denetim masasına gir program kaldıra gir orda saçma sapan isimleri simgeleri olan her şeyi kaldır sen zafen anlarsın kendinin yüklemediğin şeyleri
nerden geri indire bilirim c++ların hepsini?
Dostum forumda olabilir gözüme carpmisti. Yoksa bile googlede yaz microsoftun sitesinden pc ne uygun olanlari indir visual c++ x86 mi 64 mu isletim sistemine gore indir
Cclenar kullan driverlar güncel mi baktın hala aynı at bi formatzaten fazla bişi yokda virüsle alakası yok diye düşünüyorum çünkü hepsini temizlemiştim
driverler güncel de bilgisiyarımda baya bi Microsoft visual c++ 2015 - 2019 2013 2014 bütün sürümleri vardı kaldırdım ve bir kaç saat böyle olmuştu ustamCclenar kullan driverlar güncel mi baktın hala aynı at bi format
Ne var ne yok kaldır c++ ların sonra tekrardan her sürümden bir tane yükle pc resetledriverler güncel de bilgisiyarımda baya bi Microsoft visual c++ 2015 - 2019 2013 2014 bütün sürümleri vardı kaldırdım ve bir kaç saat böyle olmuştu ustam