Üye
H1z1:Kotk | No-Recoil | AutoAim | Ar-Ak Hilesinden yasaklama alırsak hesap mı gider ip mi hwid mi bilen var mı ? yan hesapta oynamayı düşünüyorum orj hesapta gitmesin onun yanında.
h1z1:kotk karakterler nasıl yani 1 kullanıcı adında max 1 açıyorsun demi eğer 1 den fazla açılıyorsa kaç tane varsa banlanır ip banlansada bir şey olmaz modeme reset atarsın geçer hwid yerse zaten ban remover çıkartırlar ama çıkmadan yapma derimH1z1:Kotk | No-Recoil | AutoAim | Ar-Ak Hilesinden yasaklama alırsak hesap mı gider ip mi hwid mi bilen var mı ? yan hesapta oynamayı düşünüyorum orj hesapta gitmesin onun yanında.
Demek istediğim yan hesap ban yediği zaman ben kendi hesabıma geçiş yaptığım zaman oto ban almam değil mi ?Her İhtimale Yan Hesapta Oyna Derim
Demek istediğim yan hesap ban yerse ben kendi orj hesaba geçtiğim zaman ban yermiyim yoksa sadece kullandıgım hesapmı ban yer?h1z1:kotk karakterler nasıl yani 1 kullanıcı adında max 1 açıyorsun demi eğer 1 den fazla açılıyorsa kaç tane varsa banlanır ip banlansada bir şey olmaz modeme reset atarsın geçer hwid yerse zaten ban remover çıkartırlar ama çıkmadan yapma derim![]()