Emin266' Alıntı:yeni loaderi bekle![]()
Aynen %100 katılıyorum banı risk alcaksın hile kullanıcaksan.Retribution' Alıntı:hile kullanımlarında herzaman ban riski ile karşılaşabilirsin. hiçbir hile sana %100 ban yemeyeceksin gibi bir şey sunamaz. Kİ biz ban yememenizi en aza düşürüyoruz zaten. Bunun haricinde Ban kaldırma vb. yoktur. Yeni loader Yediğiniz banları kaldırmaz. oyuna erişimin yasağınızın kaldırılmasını sağlar.
burakbcl' Alıntı:Aynen %100 katılıyorum banı risk alcaksın hile kullanıcaksan.Retribution' Alıntı:hile kullanımlarında herzaman ban riski ile karşılaşabilirsin. hiçbir hile sana %100 ban yemeyeceksin gibi bir şey sunamaz. Kİ biz ban yememenizi en aza düşürüyoruz zaten. Bunun haricinde Ban kaldırma vb. yoktur. Yeni loader Yediğiniz banları kaldırmaz. oyuna erişimin yasağınızın kaldırılmasını sağlar.
Retribution peki şu yeni loader ne zaman gelcek avrupada oynamak zorunda kalıyom
Memorysevdası' Alıntı:hile sounsuzca çalışıyodu yine fix yedi acaba
Retribution' Alıntı:burakbcl' Alıntı:Aynen %100 katılıyorum banı risk alcaksın hile kullanıcaksan.
Retribution peki şu yeni loader ne zaman gelcek avrupada oynamak zorunda kalıyom
Calışmalarımız an itibariyle başladı bugün yada yarın güncellenecektir. loaderi ara ara kontrol ediniz.
Memorysevdası' Alıntı:hile sounsuzca çalışıyodu yine fix yedi acaba
evet wolftü fix zulu calışmaktadır.
Retribution' Alıntı:hile kullanımlarında herzaman ban riski ile karşılaşabilirsin. hiçbir hile sana %100 ban yemeyeceksin gibi bir şey sunamaz. Kİ biz ban yememenizi en aza düşürüyoruz zaten. Bunun haricinde Ban kaldırma vb. yoktur. Yeni loader Yediğiniz banları kaldırmaz. oyuna erişimin yasağınızın kaldırılmasını sağlar.
Ayrıca 4 gündür oynuyorum kd 5.32 ban yemedim hala
ArdaBlack618' Alıntı:beyler wolftü türkiye dword hack detected diyor napıcam acil yardım ?