Üye
Beyler Çözümünü Bilen Var mı ? yaa aradım taradım herşeyi yaptım yok olmuyor
Oyunu Steamdan İndirdim ve Beta...
Oyunu Steamdan İndirdim ve Beta...
LeviBrushTT' Alıntı:Öncelikle konu başlığı düzelt
.Net Framework dosyalarının bozulması veya silmiş olabilirsin
Erkanyavuz61' Alıntı:benim daha iyi bir fikrim var Dependency Walker 2.2.6000 x64 veya 32 bit indir her ikisini de dene programı aç oyunun exesini fileden seç sonra exeye sağ tıkla collepse all de sonra exenin solundaki + ya tıkla eğer hepsi kırmızı gösteriyorsa 64 biti açtıysa bu sefer 32 bit i aç eğer 32 biti açtıysa 64 biti aç orda bir dll kırmızı gösterecek onu netten indir oyunun içine at.
FearLessTR' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:benim daha iyi bir fikrim var Dependency Walker 2.2.6000 x64 veya 32 bit indir her ikisini de dene programı aç oyunun exesini fileden seç sonra exeye sağ tıkla collepse all de sonra exenin solundaki + ya tıkla eğer hepsi kırmızı gösteriyorsa 64 biti açtıysa bu sefer 32 bit i aç eğer 32 biti açtıysa 64 biti aç orda bir dll kırmızı gösterecek onu netten indir oyunun içine at.
DENİYORUM SAOLASIN
Erkanyavuz61' Alıntı:FearLessTR' Alıntı:DENİYORUM SAOLASIN
eğer olmazsa sana özelden bır sıte vereceğım bende o sayede cod4 hatasını duzelttım
FearLessTR' Alıntı:Erkanyavuz61' Alıntı:eğer olmazsa sana özelden bır sıte vereceğım bende o sayede cod4 hatasını duzelttım
DÜN SİNİRLENDİM OYUNU SİLDİM K.B NE YAPAM OYUN 4 GB VE 2. KEZ İNDİRDİM NEYSE KONU KİLİTLEYİN![]()
Erkanyavuz61' Alıntı:FearLessTR' Alıntı:DÜN SİNİRLENDİM OYUNU SİLDİM K.B NE YAPAM OYUN 4 GB VE 2. KEZ İNDİRDİM NEYSE KONU KİLİTLEYİN![]()
istersen tw yardımı yapabilirim