[Yardım] Pubg Mobile Emulator Detected

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Önceden basit yöntemlerle emulator detected uyarsını kaldırıyorduk yani mobilden oynayan oyunculara karşı oynuyorduk sonra bu olay kaldırıldı.
Ban riski olmayan emulator saptandı uyarısını kaldırabileceğim bir hile veya benzeri bir şey var mı?

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Öyle Birşey Artık Yok Hepsi Ban Atıyor

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu yöntemle asa kadar kastım as tan sonra kullandım 2 ay ban yedi kullanmanı önermem o iş yaş artık.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yöntemler var ama banlıyorlar deneme

Üye
7 HİZMET YILI
emülatörü mobile bypass eden her yazılım hile ve benzeri kandırmacalar kesinlikle ban yiyor. ama bugün ama yarın ama bir hafta sonra o banı yiyeceksin çağresi yok. sistem algılıyor senin emülatörden oynayıp bypass ettiğini. o yüzden artık deneme ve yol arama ban riski %99.9 yani. oyunu yapan adamlar aptal değil ve herşeyin bir çağresini bulabiliyorlar. tabi hile yazan arkadaşlarda buluyor ama bir sonraki güncellemeye kadar devam eder veya ban yersin işte. çok uzattım kısaca böyle birşey yaptığında BAN kesindir.

Üye
7 HİZMET YILI
emülatörü mobile bypass eden her yazılım hile ve benzeri kandırmacalar kesinlikle ban yiyor. ama bugün ama yarın ama bir hafta sonra o banı yiyeceksin çağresi yok. sistem algılıyor senin emülatörden oynayıp bypass ettiğini. o yüzden artık deneme ve yol arama ban riski %99.9 yani. oyunu yapan adamlar aptal değil ve herşeyin bir çağresini bulabiliyorlar. tabi hile yazan arkadaşlarda buluyor ama bir sonraki güncellemeye kadar devam eder veya ban yersin işte. çok uzattım kısaca böyle birşey yaptığında BAN kesindir.
bence kısaca ban yersin deseydin ben daha mantıklı anladım bro :D

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sadece telefonlar için dostum emulatorde olmuyor diye biliyorum :)

Kimsesiz
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ARkadaşlar ben ban yemeden emülatör saptandı hatasını çözdüm buradaki yetkili adminler benim içeriği silmişler ben kendimi nasıl ispat ederim

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ARkadaşlar ben ban yemeden emülatör saptandı hatasını çözdüm buradaki yetkili adminler benim içeriği silmişler ben kendimi nasıl ispat ederim
Ya ben yemiştir yada başka bir sitenin reklamını filan yapmissindir . Hiçbir admin boşuna konu silmez. Dedigim gibi ya ban yeme veya reklam söz konusudur. Yada yanlış hata yapılmıştır sikayet edersin Özür dilmesinide bilirler ne de olsa insanlar bot değiller hata yapabilirler.

Kimsesiz
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Tamam çalışmıyormuş şimdi gördüm o gün çalışıyordu ama herneyse yeni bir bypass metodu buldum paylaşıcam

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu hilenin eninde sonu bandır.Boşa hesapınızı kasıp sonra mağdur olmayın artık tamamen tespit ediyor direk ban

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bu kadar korkak olmayın barı telefonda kı oynayan adamları rahat bırakın emilatörsen emilatör ile oyna çaresizmisiniz lütfen ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...