- Yasaklandı
-
Seçkin Üye
Team Viewerdan yardımcı olalım arkadaşımıza başka çözüm bile arkadaşlarPerfect' Alıntı:kardeş telefon şuan pc ile bağla sürekli pcden çıkarılıp takılmış gibi bir ses geliyor format atılmıyorTW var bana yardıma gelirmisin ? :/
Perfect' Alıntı:Kardeş menü felan gelmiyor telefonun ekranı hep siyah açılmıyor 10 saniye basılı tuttum yine açılmadı
HileliAdam851' Alıntı:Kardeşim çözümü var ama biraz pahalıya patalyabilir diski içinden çıkar pil kalsın çalıştır açılcak ama yeni hard disk lazım telefonuna
turkcell den veya avea dan disk alabilirsin sim kartı gibi küçük bişi 1 gb 15 tl den başlıyor 5 gb alırsın
Perfect' Alıntı:Ya benin amacım para vermemek kardeşim forumlardada araştırdım telefoncularda yapamamış
Chronic' Alıntı:Perfect' Alıntı:Ya benin amacım para vermemek kardeşim forumlardada araştırdım telefoncularda yapamamış
Bazen akılsız başın cezasını çekmek zorunda kalıyorsun, demek ki ya telefon çöp, yada işi bilen bir telefoncu bulacaksın.
Perfect' Alıntı:kardeş ben bir çözüm buldum ama samsung galaxy s3 mini GT-I1890 nın Bakcup ı yok elinizde varmı varsa verebilirmisiniz lütfen çok ihtiyacım var :/
HileliAdam851' Alıntı:Kardeşim çözümü var ama biraz pahalıya patalyabilir diski içinden çıkar pil kalsın çalıştır açılcak ama yeni hard disk lazım telefonuna
turkcell den veya avea dan disk alabilirsin sim kartı gibi küçük bişi 1 gb 15 tl den başlıyor 5 gb alırsın
hard disk dediğiniz ram mi?
Perfect' Alıntı:Bu gün gittim telefoncuya birick olmuş dedi oda gittiğim yerler birisi 30 tl dedi diyeri 40 tl dedi bu gün tüm telefonculara götürdüm birick olmuş dediler orjinal romlardan böyle 4.4.4 yapabilirlermi acaba ?
Niaht33' Alıntı:Perfect' Alıntı:Bu gün gittim telefoncuya birick olmuş dedi oda gittiğim yerler birisi 30 tl dedi diyeri 40 tl dedi bu gün tüm telefonculara götürdüm birick olmuş dediler orjinal romlardan böyle 4.4.4 yapabilirlermi acaba ?
bence gerek yok onlara 30-40 tl para vermeye :sd carda o romu indirip telefonuna kendin kurabilirsin ama internetten bi araştır
(benin tavsiyem bu sonra zarar olursa sorumlusu deilim )
Perfect' Alıntı:Niaht33' Alıntı:Perfect' Alıntı:Bu gün gittim telefoncuya birick olmuş dedi oda gittiğim yerler birisi 30 tl dedi diyeri 40 tl dedi bu gün tüm telefonculara götürdüm birick olmuş dediler orjinal romlardan böyle 4.4.4 yapabilirlermi acaba ?
bence gerek yok onlara 30-40 tl para vermeye :sd carda o romu indirip telefonuna kendin kurabilirsin ama internetten bi araştır
(benin tavsiyem bu sonra zarar olursa sorumlusu deilim )
kardeş yapılmıyor ekran gelse ben onu odin modda yaparım ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?