[YARDIM] Telefona Yanlış Rom Yükledim Birdaha Açılmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim Sim ve hafıza kartını çıkar eğer telefon usb kablon varsa bilgisayarına bağla blgisayardan format diski oluştur telefon için oluşturmak içinde netten S3 format yaz ordan indir telefona yaz ondan sonra formatını at hafıza ve sim kartını tak içindeki herşeyi sil telefonun çalışır aynısı bana olmuştu ama benimki Note 3

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kardeş telefon şuan pc ile bağla sürekli pcden çıkarılıp takılmış gibi bir ses geliyor format atılmıyor :( TW var bana yardıma gelirmisin ? :/

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim olmassa şu çözümü dene orta tuş açma kapama tuşu ve ses açma tuşuna 10 saniye boyunca basılı tut menü gelmesi lazım ordan sıfırla seç

Üye
9 HİZMET YILI
Perfect' Alıntı:
kardeş telefon şuan pc ile bağla sürekli pcden çıkarılıp takılmış gibi bir ses geliyor format atılmıyor :( TW var bana yardıma gelirmisin ? :/
Team Viewerdan yardımcı olalım arkadaşımıza başka çözüm bile arkadaşlar

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeş menü felan gelmiyor telefonun ekranı hep siyah açılmıyor 10 saniye basılı tuttum yine açılmadı :(

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim çözümü var ama biraz pahalıya patalyabilir diski içinden çıkar pil kalsın çalıştır açılcak ama yeni hard disk lazım telefonuna
turkcell den veya avea dan disk alabilirsin sim kartı gibi küçük bişi 1 gb 15 tl den başlıyor 5 gb alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kardeş ben bir çözüm buldum ama samsung galaxy s3 mini GT-I1890 nın Bakcup ı yok elinizde varmı varsa verebilirmisiniz lütfen çok ihtiyacım var :/

HileliAdam851' Alıntı:
Kardeşim çözümü var ama biraz pahalıya patalyabilir diski içinden çıkar pil kalsın çalıştır açılcak ama yeni hard disk lazım telefonuna
turkcell den veya avea dan disk alabilirsin sim kartı gibi küçük bişi 1 gb 15 tl den başlıyor 5 gb alırsın

hard disk dediğiniz ram mi?

Efsane Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim yorumları okudum ve hala kendi başına iş yapmaya kalkışıyorsun. Piyasada bu işler için TELEFONCU var hani bunu bir çok yorumda da yazmışlar. Git telefoncuya ver, ya formatlayabilirse farklı yöntemlerle formatlar, yada hard disk değişir.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ya benin amacım para vermemek kardeşim forumlardada araştırdım telefoncularda yapamamış :(

Efsane Üye
10 HİZMET YILI
Perfect' Alıntı:
Ya benin amacım para vermemek kardeşim forumlardada araştırdım telefoncularda yapamamış :(

Bazen akılsız başın cezasını çekmek zorunda kalıyorsun, demek ki ya telefon çöp, yada işi bilen bir telefoncu bulacaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Chronic' Alıntı:
Perfect' Alıntı:

Bazen akılsız başın cezasını çekmek zorunda kalıyorsun, demek ki ya telefon çöp, yada işi bilen bir telefoncu bulacaksın.

Haklıın kardeş ben bu gün bi çarşıya gideym :D hayırlısı neyse o olsun ben gitmeden önce bilgi alayım dedim dün açtım konuyuda :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Perfect' Alıntı:
kardeş ben bir çözüm buldum ama samsung galaxy s3 mini GT-I1890 nın Bakcup ı yok elinizde varmı varsa verebilirmisiniz lütfen çok ihtiyacım var :/

HileliAdam851' Alıntı:

hard disk dediğiniz ram mi?

hayır mb gb tb varya o diski diyom standart telefon 1 veya 2 gb dan başlar 16 gb ya kadar gider sen 5 - 6 gblik bişi al yenisini tak  ama takmadan önce sim ve hafıza kartınıda çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu gün gittim telefoncuya birick olmuş dedi oda gittiğim yerler birisi 30 tl dedi diyeri 40 tl dedi bu gün tüm telefonculara götürdüm birick olmuş dediler orjinal romlardan böyle 4.4.4 yapabilirlermi acaba ?

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Perfect' Alıntı:
Bu gün gittim telefoncuya birick olmuş dedi oda gittiğim yerler birisi 30 tl dedi diyeri 40 tl dedi bu gün tüm telefonculara götürdüm birick olmuş dediler orjinal romlardan böyle 4.4.4 yapabilirlermi acaba ?

bence gerek yok onlara 30-40 tl para vermeye ::D sd carda o romu indirip telefonuna kendin kurabilirsin ama internetten bi araştır 
(benin tavsiyem bu sonra zarar olursa sorumlusu deilim ) :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Niaht33' Alıntı:
Perfect' Alıntı:

bence gerek yok onlara 30-40 tl para vermeye ::D sd carda o romu indirip telefonuna kendin kurabilirsin ama internetten bi araştır 

kardeş yapılmıyor ekran gelse ben onu odin modda yaparım ama olmuyor

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Perfect' Alıntı:
Niaht33' Alıntı:
Perfect' Alıntı:

kardeş yapılmıyor ekran gelse ben onu odin modda yaparım ama olmuyor

oky o zamn bnimde başıma geldi telefonun şarjı bitti şarj aleti de bozuktu 1 ay sonra yeni şarj cihazı aldım taktım bi baktım şarj simgesi habire dönüyo telfon açılmıyo bnde vardim 25 tl rom yüklettim :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ONA HİÇBİR İŞLEM YAPAMAZSIN AYNISI BENIMDE BASIMA GELDI TELEFONUN KAFASI KOPTU DEMEKTIR FLASH DİSK MI BILMEM NESI YANIYORMUS YANLIS ROOM YUKLEMEDE SIFIRI ALMAN GEREKECEK CUNKU TAMIR MASRAFI O KADAR CIKICAK SANA SIFIRLIYORLAR TELEFONU BASKA TURLU OLMUYOR BENIMDE GEZMEDIGIM YER KALMADI HICBIR ISLEV GORMEZ NE BILGISAYARDA NE NORMALDE ACAMAZSIN TELEFONU ICINDE FLASH DISK GIBI BIRSEY VARMIS O YANIYORMUS YANLIS ROOM YUKLEMEKTEN AYNSINI BENDE YAPTIM MERAKLIYIM TELEFON GITTI ÇÖP OLDU YA YENISINI ALACAN YADA BAYAGI BIR MASRAF YAPIP YAPTIRACAKSIN BASKA HICBIR CARESI YOK KARDESIM GARANTISI VARSA BELKI YAPABILIRLER BILGIN OLSUN...........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...