6 Şub 2016 #1 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Hilede Logine tıklıyorum time/event yerine hiç bişey yazmıyor 5 dk önce açılıyordu durduk yere böyle oldu yardım edin adminler
Hilede Logine tıklıyorum time/event yerine hiç bişey yazmıyor 5 dk önce açılıyordu durduk yere böyle oldu yardım edin adminler
6 Şub 2016 #2 Jakies J Seçkin Üye Katılım 25 Ara 2015 Mesajlar 367 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI Şuanda Bende Sorunsuz Çalışıyor. Ban Yemiş Olabilirsin Yada Senden kaynaklanan bir sorun vardır. Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Şub 2016 Konuyu başlatan #3 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Jakies' Alıntı: Şuanda Bende Sorunsuz Çalışıyor. Ban Yemiş Olabilirsin Yada Senden kaynaklanan bir sorun vardır. Genişletmek için tıklayın ... TeamViewerden yaparmısınız Oyla 0 Olumsuz oyla
Jakies' Alıntı: Şuanda Bende Sorunsuz Çalışıyor. Ban Yemiş Olabilirsin Yada Senden kaynaklanan bir sorun vardır. Genişletmek için tıklayın ... TeamViewerden yaparmısınız
6 Şub 2016 #4 Jakies J Seçkin Üye Katılım 25 Ara 2015 Mesajlar 367 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI Monster' Alıntı: Jakies' Alıntı: Şuanda Bende Sorunsuz Çalışıyor. Ban Yemiş Olabilirsin Yada Senden kaynaklanan bir sorun vardır. Genişletmek için tıklayın ... TeamViewerden yaparmısınız Genişletmek için tıklayın ... ÖM den ID Şifre at bakalım. Oyla 0 Olumsuz oyla
Monster' Alıntı: Jakies' Alıntı: Şuanda Bende Sorunsuz Çalışıyor. Ban Yemiş Olabilirsin Yada Senden kaynaklanan bir sorun vardır. Genişletmek için tıklayın ... TeamViewerden yaparmısınız Genişletmek için tıklayın ... ÖM den ID Şifre at bakalım.
6 Şub 2016 #5 dragelss D Üye Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI bendede hata.exe sorunu verio reklam dahi çıkmıo Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Şub 2016 Konuyu başlatan #6 Monster M Onaylı Üye Katılım 5 Şub 2016 Mesajlar 60 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Jakies' Alıntı: Monster' Alıntı: Jakies' Alıntı: Şuanda Bende Sorunsuz Çalışıyor. Ban Yemiş Olabilirsin Yada Senden kaynaklanan bir sorun vardır. Genişletmek için tıklayın ... TeamViewerden yaparmısınız Genişletmek için tıklayın ... ÖM den ID Şifre at bakalım. Genişletmek için tıklayın ... tm bi dk Oyla 0 Olumsuz oyla
Jakies' Alıntı: Monster' Alıntı: Jakies' Alıntı: Şuanda Bende Sorunsuz Çalışıyor. Ban Yemiş Olabilirsin Yada Senden kaynaklanan bir sorun vardır. Genişletmek için tıklayın ... TeamViewerden yaparmısınız Genişletmek için tıklayın ... ÖM den ID Şifre at bakalım. Genişletmek için tıklayın ... tm bi dk