[YARDIM] VB.Net facebook'taki grupları listboxa çekme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler bi yardım edin gozunuzu sevım yav şunu yapabilsem dev bi proje paylaşıcam

Dediğim gibi kullanıcı programdan facebook'a login olduktan sonra butona basınca katıldığı gruplar listboxa listelencek. (Login kısmını anlatmanıza gerek yok)

Nasıl yapacağımı bilen varsa yardımcı olsun teşekkürler şimdiden!

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Dostum Vb üzerinden ne kadar dev proje yaparsan yap tutmaz :) en baba hile tutar oda fix yer biter. büyük projelerı c#-c++ dan yapmanı öneririm vb ile vakit kaybetme kücük seyler yap c#-c++ yap ilerde vb hiç bir isine yaramıycak söylemedi deme :)

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
webbrowser'dan çekceksin listboxa ekleyeceksin her grubun id'si farklı olduğundan imkansız !

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle C# Kullanmanı Öneririm Vb.Net'e Göre Daha Kapsamlı Editörü Var. Ek Olarak Facebook, Kişinin Katıldığı Tüm Grupları Listeliyorsa HTMLElement Tagı ve Foreach Döngüsü İle Listeye Aktarabilirsin. Eğer UI Olmayacaksa Python (Selenium) Kullanabilirsin WebBrowser'den Daha Sağlıklı Çalışır.

Üye
10 HİZMET YILI
dev dediğin şey ney sanki ? gruplara girip oto mesaj atma reklam paylaşma gibi birşeydirben yaptım zamanında ama bi b*ka yaramadı daha dogrusu kimse kullanmadı ama gayet iyi çalışıyordu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...