Beyler bi yardım edin gozunuzu sevım yav şunu yapabilsem dev bi proje paylaşıcam
Dediğim gibi kullanıcı programdan facebook'a login olduktan sonra butona basınca katıldığı gruplar listboxa listelencek.(Login kısmını anlatmanıza gerek yok)
Nasıl yapacağımı bilen varsa yardımcı olsun teşekkürler şimdiden!
Dostum Vb üzerinden ne kadar dev proje yaparsan yap tutmaz en baba hile tutar oda fix yer biter. büyük projelerı c#-c++ dan yapmanı öneririm vb ile vakit kaybetme kücük seyler yap c#-c++ yap ilerde vb hiç bir isine yaramıycak söylemedi deme
Öncelikle C# Kullanmanı Öneririm Vb.Net'e Göre Daha Kapsamlı Editörü Var. Ek Olarak Facebook, Kişinin Katıldığı Tüm Grupları Listeliyorsa HTMLElement Tagı ve Foreach Döngüsü İle Listeye Aktarabilirsin. Eğer UI Olmayacaksa Python (Selenium) Kullanabilirsin WebBrowser'den Daha Sağlıklı Çalışır.
dev dediğin şey ney sanki ? gruplara girip oto mesaj atma reklam paylaşma gibi birşeydirben yaptım zamanında ama bi b*ka yaramadı daha dogrusu kimse kullanmadı ama gayet iyi çalışıyordu
dev dediğin şey ney sanki ? gruplara girip oto mesaj atma onay sistemi paylaşma gibi birşeydirben yaptım zamanında ama bi b*ka yaramadı daha dogrusu kimse kullanmadı ama gayet iyi çalışıyordu