yardım vb.net loader için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
loader da bilgilerime tıklayınca form kapanmasın ama yandaki bilgiler değişsin istiyorum nasıl yapabilirim?

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Grupboxun içine içerikleri ekle bilgilerime tıkladığımda grup box visible false bilgi . visible true

Düşüncelerimle Beni Başbaşka Bırakın
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Biraz daha açarsan yardım edebilirim

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sol tarafta 3 tane button olduğunu düşün orda bilgilerim hileler profil adında 3 tane button profil e basınca form kapanmadan o 3 button gitmeden formda değişiklik yapmak istiyorum

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
c# UI Academy kanalı böyle bir şey yapmıştı incele hem c# dedim diye aptal yorum yapma vb.nete çevirebiilirsin visilbe true falseyi falan

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sol tarafta 3 tane button olduğunu düşün orda bilgilerim hileler profil adında 3 tane button profil e basınca form kapanmadan o 3 button gitmeden formda değişiklik yapmak istiyorum
panel ekle 3 tane hepsini ekranı kaplat birinin visibleyi false yapar diğerinin true yapa yapa yaparsın

Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Örnek Atarmısın Anlayamadım

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Buton ekle kendine göre kaç tane istersen
Tasarımı kendine göre yap
Daha sonra kaç buton varsa o kadar panel ekle hilelerini panele koy cshleri 1 panele obj şeri diğer panele gibi sonra paneller isim ver csh obj diye panelleri visible false yap buton koduna csh.visible True
Obj.visible True yap olur yapamazsan projede atabilirim

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Buton ekle kendine göre kaç tane istersen
Tasarımı kendine göre yap
Daha sonra kaç buton varsa o kadar panel ekle hilelerini panele koy cshleri 1 panele obj şeri diğer panele gibi sonra paneller isim ver csh obj diye panelleri visible false yap buton koduna csh.visible True
Obj.visible True yap olur yapamazsan projede atabilirim
atabilirmisin

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Butona tıklatığın zaman yeni bir form açtırabilirsin Kardeşim diğer form durur tıkladığın butona göre form açtırırsın bünün için proje özelliklerinden yeni form oluştur adı hileler.vb olsun hile butonuna tıkla bu kodu yaz

Visual Basic:
hileler.start()

Kodda hata varsa düzeltin vb bırakalı çok oldu

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Butona tıklatığın zaman yeni bir form açtırabilirsin Kardeşim diğer form durur tıkladığın butona göre form açtırırsın bünün için proje özelliklerinden yeni form oluştur adı hileler.vb olsun hile butonuna tıkla bu kodu yaz

Visual Basic:
hileler.start()

Kodda hata varsa düzeltin vb bırakalı çok oldu
Panel yapsa daha kolay olur ama

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Her sayfa için bir Kulanıcı Denetimi oluşturman yeterli. Panel, class gibi şeylerle uğraşmana gerek yok. Kulanıcı Denetimi dediğimiz yapı fazlasıyla esnek zaten, bir form gibi düzenlenebiliyor. İşlem bittiği zaman yapacağın tek şey o denetimi en üstte göstermen.

Örnek olarak 2 tane denetimimiz olsun. Birisinin adı Sayfa1 diğerinin adı Sayfa2. Sayfa1'i göstereceğimiz butona çift tıklayıp şu kodları yazıyoruz;
VB.Net:
Sayfa1.BringToFront()
Aynı şekilde Sayfa2'ye de şunları;
VB.Net:
Sayfa2.BringToFront()

Böylece ekstradan form kullanmadan iç içe sayfa oluşturmuş oldun.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
vb den loader yapmak zor bence kısa bi sürede c# c++ ya geçmelisin

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
vb den loader yapmak zor bence kısa bi sürede c# c++ ya geçmelisin

C# VB.NET programlamaya göre daha karmaşık bir dil. Bu sebepten yeni başlayanlara VB.NET öğrenmeleri tavsiye edilir. Sen kullanmayı beceremedin diye yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...