Uzman Üye
yok keşke o kadar bile yapabilsem ama kodlayamıyorum kardeşim yorumun ve yardımın için teşekkür ve saygımı sunarım <35 kere oldurup Antı Ahh verıyorsa aımbot kodla Bu kadar bılıyorum baska cozumu varmı bılmıyorum
İşe Yarasada Yaramasada Benim İçin Bu Zahmete Girip Düşünmen Yeterli Kardeşim TeşekkürlerDur sana wolftü hıle kodlaman ıcın dosyalar atcam Hersey yazılı
GEREKLI anlatım Belgelerın buyur al
Kardeşim Düşüncelisin Başkası Olsa Belki Yapmayabilir Ama MH Ailesinde Olduğum İçin Gurur Duyuyorum Deneyeceğim Ama Galiba Attığın Dosyada Normal Tarama vb Özellikle Gösteriliyor Çok Teşekkür Ederim KardeşimGEREKLI anlatım Belgelerın buyur al
Çok Teşekkür Ederim Bu Sözlerinizle Beni Gururlandırdınızkardeş nekadar nazik çıktın sen elimde olsa verirdim, c++ ya başlayacağın zaman yanıma gel sen
Çok Teşekkür Ederim Bu Sözlerinizle Beni Gururlandırdınızkardeş nekadar nazik çıktın sen elimde olsa verirdim, c++ ya başlayacağın zaman yanıma gel sen
saol banda yaradıGEREKLI anlatım Belgelerın buyur al
eski bir projeni ver yenisini değil nasıl yaptığına bakcam kendi hatalarıma bakcamKardeşim çok iyi birine benziyosun ama bende var ama veremem kendi hilemde olcak
Düşüncen Yeter Kardeşim <3Kardeşim çok iyi birine benziyosun ama bende var ama veremem kendi hilemde olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?