#Yardım: VB2010 Envanter Hack Kodlama İşlemi Öğrenim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ÖNCELİKLE Selamun Aleykum
Arkadaşlar MH Bir Aile Ne Konuda Yardım İstersem Karşılık Buluyorum Bu Yüzden Hepinizden Allah Razı Olsun..!
Ne Kadar Araştırsamda Uğraşsamda Envanter Ve Karakter Hack Kodlayamıyorum Envanter Kodladığımda Yasaklı Eşya Alıyorum Yada Hiç Olmuyor Aranızda Bu Konuda Bilgisi Olan Varsa Lütfen Cevap Bekliyorum Ben Bilgi Hırsızlığını Sevmem Öğrendiğim Bilgiyi Kimden Öğrendiysem Öğretmenimi Asla Unutmam Nankörlük Etmem Bilgi Vermeniz Umuduyka Hoşçakalın..![Memory Hackers Family];)

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim Bu Forumda Ve Ailede Yer Almaktan Bu Yüzden Çok Mutluyum
{Herşeyi Denedim Ama Yapamadım En Azından Elinizde Eskide Olsa Aynı Mantık Olan VB Envanter Hack Projesi Varsa Verirseniz Bn Mantığını Ezberlerim Yoksa Eğer Özelden Ve Ya Buradan Bana Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Hızlı Yanıtınızdan Dolayı Çok Teşekkür Ederim..}[Saygılarımla MH Ailesi]

Son düzenleme:
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
5 kere oldurup Antı Ahh verıyorsa aımbot kodla Bu kadar bılıyorum baska cozumu varmı bılmıyorum

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
GEREKLI anlatım Belgelerın buyur al

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
GEREKLI anlatım Belgelerın buyur al
Kardeşim Düşüncelisin Başkası Olsa Belki Yapmayabilir Ama MH Ailesinde Olduğum İçin Gurur Duyuyorum Deneyeceğim Ama Galiba Attığın Dosyada Normal Tarama vb Özellikle Gösteriliyor Çok Teşekkür Ederim Kardeşim

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeş nekadar nazik çıktın sen elimde olsa verirdim, c++ ya başlayacağın zaman yanıma gel sen
Çok Teşekkür Ederim Bu Sözlerinizle Beni Gururlandırdınız
İnşallah C++ 'a Başlarsam Bir Gün Yardım Edeceğinizden Hiç Şüphem Yok Sizin İçtenliğiniz Beni Yardım Edilmiş Kadar Mutlu Etti Saygı Ve Sevgilerimi Sunuyorum Esenlikle Kalın..![MH Family]

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeş nekadar nazik çıktın sen elimde olsa verirdim, c++ ya başlayacağın zaman yanıma gel sen
Çok Teşekkür Ederim Bu Sözlerinizle Beni Gururlandırdınız
İnşallah C++ 'a Başlarsam Bir Gün Yardım Edeceğinizden Hiç Şüphem Yok Sizin İçtenliğiniz Beni Yardım Edilmiş Kadar Mutlu Etti Saygı Ve Sevgilerimi Sunuyorum Esenlikle Kalın..![MH Family]

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
envanterde oyunda girip silahı aldığın zaman direk atıyorsa anti ahh pointin yanlış olabilir
oyuna girdiğinde silahlar gelmiyorsa envanter aktif özelliği acmadan öğreticide dene. Deneye deneye hatayı bulursun

#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
mustafa bende senin gibiyim envanter kodladım hiç olmadı sende en azından açmış ben anti ahh yazdığın ı bile görmedim

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim çok iyi birine benziyosun ama bende var ama veremem kendi hilemde olcak

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim Anti Ahh point yanlış olabilir,öğretici de aktif özelliği dene.Herşeyi dene en sonunda nerde hata yaptigini bulursun,@headsqot senin yardimci olabileceğini düşündüğüm için etiket attim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...