Aga üstteki adamın önerdiği 9600F almayı düşünüyordum neden kullanmayalım sorunu nesatın alırsanız 9600F sürümünü kullanmayın
satın alırsanız 9600F sürümünü kullanmayın
9600K sürümü kullanın, 9600F sürümü iyi değilAga üstteki adamın önerdiği 9600F almayı düşünüyordum neden kullanmayalım sorunu ne
Ben işlemi almak istiyorum ana kartım crucial ddr3 internette araştırdım ama uyumlu işlemciyi bulamadım bilgisayarı aldığım yani toplamadığım için işlemci anakartla uyumludur diye düşünüyorum işlemcim şu an intel celeron ve uyumlu, yardımcı olabilir misiniz? İntel veya başka işlemciyle uyumluyse işlemci önerir misiniz? 1500tl bütçe
Ben işlemi almak istiyorum ana kartım crucial ddr3 internette araştırdım ama uyumlu işlemciyi bulamadım bilgisayarı aldığım yani toplamadığım için işlemci anakartla uyumludur diye düşünüyorum işlemcim şu an intel celeron ve uyumlu, yardımcı olabilir misiniz? İntel veya başka işlemciyle uyumluyse işlemci önerir misiniz? 1500tl bütçe
Teşekkürler Julio020491Hakikat
saol bu iyiydiOyun Oynamak İçin Kullanılacaksa K Olması En İyi Performansı Almanızı Sağlar
Bidaha oku istersen konuyuHocam anakartınızın adını vermemişsiniz size nasıl işlemci önermelerini bekliyorsun ? (oldu ki biri önerdi ; sende aldın, anakartına uyumsuz olursa boşuna almış olmaz mısın? )
Ana kartıma uyumlu mu peki ryzen?ryzen 5 3600 kullanmanızı tavsiye ederiz
Ana kartıma uyumlu mu peki ryzen?ryzen 5 3600 kullanmanızı tavsiye ederiz
knk ddr4 bu benim 3 yaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?