Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum oyun güzel fakat 20 fps aldığım için oyunu bırakmak zorunda kaldım benim için aşırı can sıkıcı bir durumdu sana tavsiye ederim oynamanı yakın zamanda ücretsiz al 50 lvla kas hesap sende kalsın kampanyası vardı devam ediyor ise git hileyle kas ban yesen bile elinden giden hesap ücretsiz hesabın olucak bu yolla öğrenmiş olursun oyunu çok beğenirsen de gider hilesiz bir şekilde devam edersin yeni hesapla oyununa (ip ban yada donanım banı atıyorlarsa bilemiyorum)
Aslında hile ile kasmasına bile gerek yok yeni başlayan bir oyuncu solo olsa bile 4 - 5 saate rahat 50 level olur

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
knk sana soyle dıyım knk her hılede ban rıskı vardır yanı alırken ve memory hackersın hılelerını kullanırken dıkkatlı ol her hılede ban rıskı vardır knk bunu unutma

Üye
5 HİZMET YILI
Aslında hile ile kasmasına bile gerek yok yeni başlayan bir oyuncu solo olsa bile 4 - 5 saate rahat 50 level olur
knk ben 20 fps aldığım için birde karakter beğenmeye çalıştığım için yada bir karakter yeni geliyordu aaa diyordum tam benlik diyordum onlarla uğraşmaktan vs tek karaktere odaklanamamıştım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk ben 20 fps aldığım için birde karakter beğenmeye çalıştığım için yada bir karakter yeni geliyordu aaa diyordum tam benlik diyordum onlarla uğraşmaktan vs tek karaktere odaklanamamıştım
Evet karakter seçimi oyunda baya sıkıntı bende çok karakter değiştirdim ilk başlarda daha önce mmorpg oynadıysan orda oynadığın karakterlere göre bir karakter seçip başlamak en iyisi

Üye
5 HİZMET YILI
Evet karakter seçimi oyunda baya sıkıntı bende çok karakter değiştirdim ilk başlarda daha önce mmorpg oynadıysan orda oynadığın karakterlere göre bir karakter seçip başlamak en iyisi
knk yaşım dönemini %100 yakalayamasa da Knight bile oynadım ya akla gelebilecek zamanında patlayan (neredeyse) her mmorpg yi oynamaya çalışacak kadar delilik yaptım en son kararım Dark Knight oynamaktı bayan bir çift el kılıç karakteri işte çok severek oynuyordum karakterimi ama 20 fps aldığım için bıraktım benimle başlayan arkadaşlarım da ben oynamadığım için bıraktılar :D :D :D

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
zaten suanki jenerasyonda kalitesiz oyun az ne kadar kotu olabilir ki?

Üye
5 HİZMET YILI
zaten suanki jenerasyonda kalitesiz oyun az ne kadar kotu olabilir ki?
oyun özellikle grafik ve oynanış olarak çok iyi ve rakiplerinin çok önünde diyebiliriz ama oyunu bir sıkıntısı var ki çoğu kişi p2w olduğunu iddia ediyor yada çok fazla zaman öldürmen lazım aslında klasik bir mmorpg oyunu bu açıdan fakat steam yorumlarına girip bakarsan oyunu kötüleyen çoğu kişinin bile 300 saati var en az :D :D yani senin anlıyacağın nefret bile etsen oynatan ilginç bir oyun knk birde piyasadaki çoğu mmorpg güzel de olsa hatta Black Desert gibi oynanış ve kaliteyi zirveye de çeksen oyuncu azlığı yaşanabiliyor şu anki aktif oyuncu sayısını bilmiyorum fakat öyle bir sorun var günümüzdeki mmorpg lerde oyuncusunu yakalayamıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
teşekkürler bilgileriniz için devamını bekleriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...