Uzman Üye
Öncellikle merhaba ben burak maddi durumum zaten ultra süper diyemem hayatta çok bir amacım varda diyemem boş yaşayıp boş gidenlerdenim böyle kelimeler kurmak yasakmı bilmiyorum ama son zamanlarda kesin emin olarak kendime kıymayı düşünmeye başladım daha yeni ailemden çok değer verdiğim kız arkadaşım tarafından yarı yolda bırakıldım daha 3-4 ay oldu ağır ve zorlu bir ameliyattan çıkalı ve buna rağmen annem bana keşke ölseydin dedi :d o gece elimde jiletle ağlayarak duşa kabinde 1-2 saat durdum ama kendimde o cesareti bulamadım yapmadım. Bilmiyorum herkesin kendince derdi var ama ben dayanacak kadar güçlü değilim böyle şeylere biteceğini terk edileceğimi bile bile birlikte olmam zaten ne kadar aptal olduğumu gösteriyor tek bir günaydın mesajı ile günüm güzelleşiyordu şimdi tek bir mesajıyla hayatım kararıyor bilemiyorum dostlar geri yazmasam hakkınızı helal edin. Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum zamanı olan konuşabilecek birileri varsa lütfen yardım edin. Forumun amacı bu değil biliyorum çok alakasız konuşuyorum ama ne yaptığımı bile bilmiyorum