Onaylı Üye
3000 mhz daha iyidir ama anakartınla uyumluysa uyumlu olanı alArkadaşlar şimdi bende Balistix 8 GB 2400Mhz Ram var bi 8 GB daha aldım ama corsair 3000mhz beraber çalışırlarmı?
çalışırlarsa corsairi tek çalıştırıp 3000Mhz almakmı yoksa 16 gb 2400Mhz almakmı pubg de daha fazla fps verir?
abi satsam kim alırki bu virüsteKardeşim iyi forumlar öncelikle iki farklı ram frekans olarak uyumsuzluk sorunu yaratabiliyorlar şöyle söyliyim x marka 3000mhz ram ve y marka 3000mhz ramler bile birbirine uyumlu olmaya biliyorlar sen iyisi corsair kalsın diğerini sat corsairden al bir tane daha tercihim bu yönde biraz da araştır istersen
peki abi diyelim çalıştı 16 gb 2400mhz mi pubg de daha iyi fps verir yoksa 8gb 3000mhz miBunu senin tecrübe etmen gerek bazı testler yaparak.
Anakart tüm ramlerini 2400 Mhz görür ve dual çalışır , Ancak bu iki ramin gecikme süreleri , voltajları birbirinden farklı olduğundan , testlere sokmadan uyumlu çalışır yada çalışmaz demek sağlıksız olur.
Letgo ya koy kardeşim alan çıkar elbetabi satsam kim alırki bu virüste
Post automatically merged:
peki abi diyelim çalıştı 16 gb 2400mhz mi pubg de daha iyi fps verir yoksa 8gb 3000mhz mi
deniyceğimLetgo ya koy kardeşim alan çıkar elbet
En yararlı yol o olur ama eğer sıkıntı olmazsa 16 ram daha iyidir ne kadar yüksek o kadar az dropdeniyceğim
uyumlu ise 16 gb olanı al00mhz ber
zaten normalde ssd almak istiyordum fakat gta 5 pubg gibi oyunlarda çok fazla drop girmeye başlayınca çareyi ramde buldum 8 gb balistix 2400mhz alcaktım fakat ilerde 3000mhz corsair daha alabilcek bütçem varEn yararlı yol o olur ama eğer sıkıntı olmazsa 16 ram daha iyidir ne kadar yüksek o kadar az drop
Dostum o zaman dediğim gibi letgo ya koy teklif bekle bu devirde satarsan üstüne de ekleyerek corsair çakarsın 16 gb missler gibi kafan rahat kullanırsın iyi forumlarzaten normalde ssd almak istiyordum fakat gta 5 pubg gibi oyunlarda çok fazla drop girmeye başlayınca çareyi ramde buldum 8 gb balistix 2400mhz alcaktım fakat ilerde 3000mhz corsair daha alabilcek bütçem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?