23 Haz 2020 #1 hydra0412 H Üye Katılım 14 Nis 2020 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 35 6 HİZMET YILI Arkadaşlar GTA 5 Online'de takılırken Ekran Kart'ım %30 civarında , işlemcim ise %35 civarlarında kullanılıyor.Bu sebepten dolayı düşük fps alıyorum. Not : Ekran Kartım : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap , İşlemcim : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Moderatörün son düzenlenenleri: 12 Nis 2022
Arkadaşlar GTA 5 Online'de takılırken Ekran Kart'ım %30 civarında , işlemcim ise %35 civarlarında kullanılıyor.Bu sebepten dolayı düşük fps alıyorum. Not : Ekran Kartım : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap , İşlemcim : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Çözüm Y Y yucel213 24 Haz 2020 Reia oyun ayarların düşükteyse yükseğe alıp ekran kartının oyuna yüklenmeaini sağlayabilirsin fps in yüksek ayarda olsa bile fpsin daha yüksek olur
Reia oyun ayarların düşükteyse yükseğe alıp ekran kartının oyuna yüklenmeaini sağlayabilirsin fps in yüksek ayarda olsa bile fpsin daha yüksek olur
24 Haz 2020 #2 yucel213 Y Onaylı Üye Katılım 15 Mar 2016 Mesajlar 142 Çözümler 2 Tepki puanı 6 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Reia oyun ayarların düşükteyse yükseğe alıp ekran kartının oyuna yüklenmeaini sağlayabilirsin fps in yüksek ayarda olsa bile fpsin daha yüksek olur Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Reia oyun ayarların düşükteyse yükseğe alıp ekran kartının oyuna yüklenmeaini sağlayabilirsin fps in yüksek ayarda olsa bile fpsin daha yüksek olur