Seçkin Üye
...
Son düzenleme:
Oluruna Bıraktım ama Olacak Gibi Değil yaş 17akışına bırak kanka bu arada yaş kaç ona göre bilgilendircem
Kız iyi aslında Sadece Bana karşı Böyle Bi düşüncesi yoktuSalla gitsin,öyle kızdan hayır gelmez
dedemiftirayı kim attı![]()
İnşallah ama dayanacak güç kalmadıakışına bırak abicim herşey gelir kendisi
Ya ayıp olucak ama bak 22 yaşındayım daha evlenmedim Sen evlen ama kız sorunluysa bilememKız iyi aslında Sadece Bana karşı Böyle Bi düşüncesi yoktu
dedem
İnşallah ama dayanacak güç kalmadı
Kız iyi aslında Sadece Bana karşı Böyle Bi düşüncesi yoktu
dedem
İnşallah ama dayanacak güç kalmadı
Kesin Sorunlu abi bana sevgili bulmaya calişiyoYa ayıp olucak ama bak 22 yaşındayım daha evlenmedim Sen evlen ama kız sorunluysa bilemem
Tmmda iftira uğruna evlenmek var bide severek evlenmek varseviyosan evlen ve ve ve küfür etme uyarı yersin
Tmmda iftira uğruna evlenmek var bide severek evlenmek var
Peki iftira yüzünden evlenmekmi yoksa o kızında seni sevmesi severek evlenmesimi iyisen 7 yıldır seviyom demedinmi
Knk hiç düşünmedim bunu sağolasın vallaKNK KIZZATEN SENİ SEVİYORMUS İLK DEDİĞİNDE GURUR YAPMIS VE SONUNUZ AYNI OYLUDGUNU ICIN SENİ SEÇMIŞ ANLA AARTIKK :dASD
Şimdi bu bana benim sevdiyim var demişti ben bu bana geldiyi zmn caminin yanına götürdüm yemin etti başka birinin olmadığına kız benim yanıma gelmiyecekti aslında başkaları kıza kızmış niye konuşmuyon felan diye ben ztn buna şakadan abla dedim gece boyu ağlamış aslında birazda benden korkmuş yanıma gelmeye zarar veririm diye geldi güzelce konuştuk sonradan bayabi sıcak davranmaya başladı şimdi ben abla diyemiyom abi diyom biraz deyişik ama olsun bende mecbur kaldım bir yerden yol almam lazımO kız seni yer bitirir. Uyanık ol yada çöp kutusu diye kullanır valla. Tabi bilemem ben sadece yazdıklarından yola çıktım sanki başkasını kıskandırmaya calışması gibi geldi geri dönmesi. Tanımam etmem kendin bilirsin.
Sen bu kızı şuan seviyorsan kimseyi dinleme git çık. Çok pişman olursun sonra. Üzüleceksen üzül be kardeşim sonra neden çıkmadım diye pişman olmaktan daha iyi emin ol.Şimdi bu bana benim sevdiyim var demişti ben bu bana geldiyi zmn caminin yanına götürdüm yemin etti başka birinin olmadığına kız benim yanıma gelmiyecekti aslında başkaları kıza kızmış niye konuşmuyon felan diye ben ztn buna şakadan abla dedim gece boyu ağlamış aslında birazda benden korkmuş yanıma gelmeye zarar veririm diye geldi güzelce konuştuk sonradan bayabi sıcak davranmaya başladı şimdi ben abla diyemiyom abi diyom biraz deyişik ama olsun bende mecbur kaldım bir yerden yol almam lazım
Yapayımda Kızın 2 tane 20 yaşlarında abisi var onlardan korkuyo bide biz kızla akrabayız en zoruda buSen bu kızı şuan seviyorsan kimseyi dinleme git çık. Çok pişman olursun sonra. Üzüleceksen üzül be kardeşim sonra neden çıkmadım diye pişman olmaktan daha iyi emin ol.
Olum boşver ozamanYapayımda Kızın 2 tane 20 yaşlarında abisi var onlardan korkuyo bide biz kızla akrabayız en zoruda bu
Tmmda Yarın başkasıyla evlendim diyelim o kız mecbur bizi görecek onda yara açarım be kötü olur ben yapamam dediyim gibi ne yapacamı bilmiyomOlum boşver ozaman![]()