knk fabrikada mı çalışıyorsun?Mantıklı, bugünden izin kağıdı doldurayım verirlerse iyi olur
ayağımı burktumS.a yarın işe gitmemek için güzel bi bahane lazım
özel hastaneknk fabrikada mı çalışıyorsun?
ya patron kusura bakma normalde bize dün italyadan akrabalar gelicektide havaalanına gittim onları almaya her yere baktım yok sonra geri gittim eve herhalde gelmediler falan diye sonra bir baktım whatapptan mesaj geliyor sen nerdesin diye bende gittim tekrar aşmaya ama sata 3 falan olmuş onlar italyadna gelince alışamadılar hadi bizi ayaklarımıza masaj yap dediler yaptım o sırada aat 5 falan olmuş neyse ve falan götürdüm ben bunlar bunların canı sıkıldı tam uyuycakken kapımı çaldılar bizi güldür hadi dediler bende mecbur güldürdüm sabah bi baktım bu saat olmuş onlar dediki sonra bu hizmetçi kötüymüş gel kazakistandaki kölemiizin yanına gidelimS.a yarın işe gitmemek için güzel bi bahane lazım![]()
hahahaya patron kusura bakma normalde bize dün italyadan akrabalar gelicektide havaalanına gittim onları almaya her yere baktım yok sonra geri gittim eve herhalde gelmediler falan diye sonra bir baktım whatapptan mesaj geliyor sen nerdesin diye bende gittim tekrar aşmaya ama sata 3 falan olmuş onlar italyadna gelince alışamadılar hadi bizi ayaklarımıza masaj yap dediler yaptım o sırada aat 5 falan olmuş neyse ve falan götürdüm ben bunlar bunların canı sıkıldı tam uyuycakken kapımı çaldılar bizi güldür hadi dediler bende mecbur güldürdüm sabah bi baktım bu saat olmuş onlar dediki sonra bu hizmetçi kötüymüş gel kazakistandaki kölemiizin yanına gidelim
Kesinlikle öyle, çok işime yarıyor. Rapor ayarlayabileceğin bir tanıdığın varsa faydalı.Hasta ve rahatsız oldugunu söyle.