Yaşadığım olaylar, sizce yaşamayı hak ediyor muyum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Ben Ömer. Yaşım 17. Arkadaşlar psikoloji ve sinir hastasıyım ama bunu kimse bilmiyor. Sinir hastası olmamın nedeni küçükken yediğim dayaklar diye düşünüyorum, şiddet gördüğüm için tek çarenin şiddet olduğuna inanıyorum. Psikolojimim bozuk olmasının sebebini de yeterince sevgi gormemem diye umuyorum (annem hariç). Bu zamana kadar tek istediğim babamın saçımı okşayıp bana "Canım oglum seni çok seviyorum" demesini bekledim(çocukluğumdan beri öyle bir laf duymadım babamdan). Abiminde çok etkisi var bunda. Oda sinir hastası sayılır ve benden güçlüdür yaşı 23. Bana kızınca hep üstüme yürür ve dovmekle, komaya sokmakla tehtid eder. Bende sesimi çıkaramam ama çok korkarim çünkü dovse bile babam birşey demez. Abindir o senin severde, doverde der. Bu yaşıma kadar hep intiharı düşündüm çünkü hayatın bana göre bir yer olduğuna inanmazdım ama korkagin teki olduğum için başaramadım. Şimdi ise tek hayalim SAT Komandosu olmak(Su Altı Taarruz). Çünkü yaşamak zerre umrumda değil. Korkumda yok zaten. Arkadaşlar sizce ben yaşamayı hak ediyor muyum?

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
hakediyorsun kardeşim çok badireler atlatmışsın intiharı düşünme bile aklına getirme öyle şeyleri aile içinde olur öyle şeyler inş sat komandosu olursun.

Ne Güzel İstanbul Be
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Hayat aslında bizim için bi imtihan allah senide böyle şeylerle imtihan ediyor sabret güzel günler gelecektir yakında hayat yaşamaya değer ilerde belkide çok rahat iyi bir hayat seni bekliyor olacak bu kadar imtihanın zorluğun elbet bi ödülü olacaktır lensinle barışık ol hayyattan zevk alamaya bak kardeşim

average coder
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum zor şeyler yaşamışsın, seni çok iyi anlıyorum ama intihar hiç bir şeyin çözümü değil. Önüne bak, fırsat kovala, güzel arkadaşlar edin ve hayata tutun. Ergenlik çağlarındasın böyle düşüncelere girme boşu boşuna. Dediklerimi yaparsan etkisini görürsün, inan bana.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İnsanı en güç yapan şey yaşadıkları olaylardır daha güçlü dur bir meslek sahibi ol ve olduğun gün babanın karşısına dimdik çık ki kendinden utansın

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum intihar etmek korkaklık etmek bence tabii seni anlamam çok zor belki ama elinde sana uygun bi seçenek yoksa o seçeneği kendin oluşturmaya bak

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Herkez yaşamaya hak eder bilirmisin cinler alemi bile normal insan gibi yaşamak ister hiç bir şeyi kafana takma allah sana bir kapı açıcaktır dostum neye sinir oluyorsan kendini sakin tutmaya çalış bu seni hep güçlü yapacaktır

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
dostum benzer şeyleri ben de yaşadım ve her insan yaşamayı hak eder, 1 - 2 yılın var belki de zaten gidiceksin yanlarından olmadı git bir yerde yatılı olarak iş bul bişi yap mesela ben yatılı okuyorum bu yüzden

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Herkes yaşamayı hak ediyor. Zor günler gelip geçicidir boş ver. Sadece sabır, yapacak bir şey yok.

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Her insanın yaşamak hakkıdır, ailevi yapı böyleyse yapacak bir şey yok sonuçta onlar senin ailen ama önemli olan ileriye bakmak

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kendisine ben yaşamayı hak ediyormuyum sorusunu soran birisi zaten yaşamıyordur. Senelerce komandoluk hakkında kurslara gitmiş ve 1 ay sonra birinci komando tugayı merkez komutanlığına göreve gidecek birisi olarak sana şunu söyleyebilirim ki; Er sınıfında olan birisi eğer ruhanı ve psikolojik olarak güçlü,dayanıklı,sabırlı birisi değil ise dağ veya hava komando ihtisas kursuna dahi giremez. Sen sat olmaktan bahsediyorsun. Askerlik bir meslektir,komando olmak ise bir yaşam biçimidir. Biz yaşam komandosuyuz,MUTLULUĞA ve başarıya giden her yol ACIDAN,STRESTEN,ÜZÜNTÜDEN geçer. Hayatın içinde savaş yoksa yaşamanın bi anlamı yok.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hayat kişiye bir kere verilir nasıl yaşamak istediğin sana kalmış

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hayat sınavı herkese farklı gelir önemli olan senin bu sınavı nasıl geçtiğindir
bu yol zordur demektense bu yol benim yolumdur demek gerekir
yaşadıkların az değil kardeş ama her aklına geldiğinde daha kötüsününde olabileceğini düşünerek şükretmek gerekir

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kendisine ben yaşamayı hak ediyormuyum sorusunu soran birisi zaten yaşamıyordur. Senelerce komandoluk hakkında kurslara gitmiş ve 1 ay sonra birinci komando tugayı merkez komutanlığına göreve gidecek birisi olarak sana şunu söyleyebilirim ki; Er sınıfında olan birisi eğer ruhanı ve psikolojik olarak güçlü,dayanıklı,sabırlı birisi değil ise dağ veya hava komando ihtisas kursuna dahi giremez. Sen sat olmaktan bahsediyorsun. Askerlik bir meslektir,komando olmak ise bir yaşam biçimidir. Biz yaşam komandosuyuz,MUTLULUĞA ve başarıya giden her yol ACIDAN,STRESTEN,ÜZÜNTÜDEN geçer. Hayatın içinde savaş yoksa yaşamanın bi anlamı yok.
Hepinize çok teşekkür ederim hocam. Bu zamanda tek ihtiyacım olan yazmış olduğunuz motivasyon konusmalariydi. Hepinize çok teşekkür ediyorum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bundan 4 ay önce böyle GameHacking falan yeni başlamıştım bi çoçuk vardı ismi Kaan'dı 9 yaşındaydı bana anlatıyordu anılarını öğrenicekmiş kendi hilelerini yazıcakmış benden tavsiye falan istiyordu her neyse bir gün böyle zulu'ya hile yapmaya takmış bana dedi falan her neyse bende dedim ki "Sana öğreticeğim söz veriyorum" dememim ardından bana dediği şey ise abi dedi ben yapamam dedim ki neden yapamayasın herkes yapıyor senin onlardan farkın ne falan bana dedi ki "Kanserim" bunun dışında Haktan diye arkadaşım vardı benden biraz 3x falan bilgiliydi böyle iyi birisiydi oda kaynak kodları çalındığı için intihar etmişti banada son mesaj falan bırakmıştı.

Sonra mutfağa gittim ve bıçağı aldım o anda kendime saplayıp burada olmayabilirdim ancak onlarının anısını yaşatacak tek kişi benim ve hayalimde p2c yapıp gelen bağışları kanser hastalarına bağışlamak yani bu hikayede kısaca demek istediğim kimlerle yaşadığına kimlerle olduğuna kimlerin seni ağlatıp sinir ettiği önemli değil önemli olan kendin olmandır ve güçlü olmandır. @ömer216

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
benimde babam yok bir kere bile beni arayıp sorduğunu bilmem annem babam ayrı en son 4 yıl önce ben okuldayken ziyarete gelmişti şaşırmıştım yanına bi gittim onun telefonundaki oyun benim hesabıma bağlıydı şifreyi değişmiştim şifreyi sormaya gelmiş söyleyince gitti :d yani demek istediğim boşver çokta umursama 17 yaşındasın yapabilirsen gir sanayiye 1 yıl da idare et maaş bağlandığında ev kirala kendi hayatına bak

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
herzaman iyilik düşün kardeşim birisiyle kavga etmek yada ona zarar vermek hiç değmez acı çekme çektirmede sen herzaman içini rahat tut pozitif ol keyfine bak hayat devam ediyor herkesin bir derdi var olmayan yoktur sen sal akışına hayatı keyfine bak kötü şeylerde düşünme

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
herzaman iyilik düşün kardeşim birisiyle kavga etmek yada ona zarar vermek hiç değmez acı çekme çektirmede sen herzaman içini rahat tut pozitif ol keyfine bak hayat devam ediyor herkesin bir derdi var olmayan yoktur sen sal akışına hayatı keyfine bak kötü şeylerde düşünme
Çok teşekkür ederim abi. Bana bu zamanda ahilik yapıp yol gosterdiginiz için hepinize teşekkür ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Daha abinden dayak yemeye korkuyorsan Sualtı Taaruz gibi bir yeri hayal etmeni sana tavsiye etmem sadece kendine eziyet yaparsın. Psikoloji konusuna gelirsek bu dediğin şeyler ile psikolojik rahatsızlığın pek olası bir yanı yok. Sadece kendini kandırma yolu gibi bir şey, psikolojik rahatsızlık genellikle küçük yaşlarda bir travma ile oluşur ve ya direk doğuştan gelir ancak psikolojik hastası olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun derim, çünkü düşündüğün tarz bir şey değil. Okb rahatsızlığı bulunan bir akrabam var ve kendisine daha önce hiç psikolojik hastalığım var demedi farkında dahi değil. Dostum sana tek önerim bu tarz şeyleri gram önemsemeyip hayatına bakman öyle işte spor falan bunlar evet işe yarar ancak sana mutluluk getirmez mutlu olmak istiyorsan sadece para kazanmaya bak hayatını para için ada, bu yolda büyük ihtimal belli bi düzeyden sonra kendini mutlu hissedeceksin.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gökyüzünün başka rengi de varmış!

Geç farkettim taşın sert olduğunu.

Su insanı boğar, ateş yakarmış!

Her doğan günün bir dert olduğunu,

İnsan bu yaşa gelince anlarmış.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...