Yaşadığım olaylar, sizce yaşamayı hak ediyor muyum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
büyük ihtimalle yaşın küçük dostum. ve yazdığın şeyleri ben şahsen biraz abarttığını düşünüyorum açık konuşacağım. sat komandosu vs. diyorsun punisher var profil imgende vs. büyük ihtimalle onu izleyip etkisinde kaldığın için o mesleği düşünüyorsun ama o meslek kutsal ve çok başka bir meslek yani şuan ergenlike olduğun için kendine bir kimlik arıyorsun ve olmayacak hayaller kuruyorsun olur olur derler ama 2 yıl 3 yıl sonra dediğim şeyleri anlayacaksın açık konuştum umarım yanlış anlamamışsındır

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hak etmek ne demek dostum , Rabbim seni yarattıysa zaten hakediyorsun diğer insanlardan ne eksiğin var ki ? Yaşadığımız hayatlar , çevremiz , ailemiz hiç birini biz seçemiyoruz evet haklısın ama hiç bişey senin hayatından kıymetli değil her ne kadar ailende olsa konu , intihar gibi şeyleri asla düşünme yaşın daha çok küçük kardeşim. Rabbim dermanı verir ,karşına gerçekten çok seveceğin ömür geçirebileceğin bi insan çıkar tüm hayatını değiştirir belki. Bilemiyosun ne zaman ne yaşanacağını. Sana son bir tavsiyem asla ne olursa olsun pes etme güzel kardeşim. Hastayım diyerek de kendini buna adapte etme hep daha iyi olacağım diye düşün.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Herkesin yaşamaya hakkı vardır ve kendini bu kadar yıpratma daha erken yaşlardasın sabırla atlatırsın daha yaşıcak kaç senen var sıkma kendini bir gün her şey geçicek böyle yaşayan tek sen değilsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Yaşamayı Hak Ediyosun Knk Sakın İntihara Kalkışma Sana Tercihim Sat Komandosu Olursan Kendi Vatanın İçin Şehit Olursun İntihar Edersen Vadesi Yetti Öldü Derler ...Seviliyosun...

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardeşim sakın intihar düşünme dm ne bak

A$AP
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tabikide yaşamayı hak ediyosun dostum hatda bu sebepler yüzünden daha cok yaşamayı hak ediyorsun sadece kendine olan güvenini kaybetme unutma kenine ne kadar cok güvenirsen o kadar güclü olursun cok güzel bir hedefin var sat komandosu gercekten güzel bir hedef bu hedefe zaten yaşamayı hak etmiyorum diyipte girme bu hedefine kendine güvenerek gir. <3

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu saçma sorunun cevabını bir forumda değil kendinde bulabilirsin usta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...