Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geceden telefonda erotik videolara bakmıştım sınıftan bir kız arkadaşım telefonu okulda istedi açık kalmıştı o da hafiften gördü fakat o da kahkaha attı
Kardeşim youtuber ve tiktokçu olmak istediyordu. Benden kameraman ve editçi olmamı istedi ben de kırmadım kabul ettim. İşleri kendi kafasında acayip büyütmüştü. Çok saçma fikirlerine ortak oldum sırf kırmamak için. Abone almaya başlamıştı. Abone aldıkça daha da saçmaladı. Onunla beraber sonumuzu getirdik. Çevremdeki insanların yüzlerine bakamıyorum.
Film izlerken +18 sahne girdi ve ne hikmetse o sirada ailemden bi sahis odaya bisey almak icin girdi tam ekrandsydi bide kapatamadim elim ayagima dolasti ona utanmistim baya
Utancımdan yerin dibine girdiğim bi anım yok ama, ailemin yanında küfür etmem normalde arbayla giderken yola birden motorlu çıkınca annemim yanında amına koyum demiştim. normalde ailemin yanında küfür etmediğim için ister istemez utanmıştım