Bakış açın gayet güzel dostum fakat çok şükür etmenin kendimizi avutma biçimi olarak görüyorum evet belki bizim elimizdeki imkanları veya hayatı isteyen birileri var ama hayatta biraz da olsa fazlasını istemek gerekiyor yükselmek için tabii bu benim görüşüm.Çok şükür memnunum.Değişmesini istediğim şeyler elbette var ancak elimdeki imkanlara sahip olmayan insanları gördükçe şükretmesini öğrendim. Benden fazla imkanı olan insanları görünce imrenmek yerine o seviyeye gelmek için çabalıyorum.
Tabikide zaten belirttim ben de imkanı benden fazla olan insanlara bakıp o seviyeye gelmek için de çabalıyorum zaten.Bakış açın gayet güzel dostum fakat çok şükür etmenin kendimizi avutma biçimi olarak görüyorum evet belki bizim elimizdeki imkanları veya hayatı isteyen birileri var ama hayatta biraz da olsa fazlasını istemek gerekiyor yükselmek için tabii bu benim görüşüm.
Varlığımızın kökünde fazlasını istemek vardır dostum insanların kendisini geliştirmek daha iyi yerlere gelebilmeleri için biraz da olsa bir şeylerin farkına varıp şikayetçi olması gerekiyor evet şükür etmek önemli fakat her şeyi şükürle kapatırsak olduğumuz yerde sayarız gelişme kaydedemeyiz.beyler kimse bu konuda mızmızlanmasın sizin yaşadığınız hayat başkasının hayali olabiliyor sükredin yeter
doğru bir yere parmak bastın aslında ben insanın oturup bi vasfı olmadan her seye mızmızlanmasını kastetmiştim ayağa kalkıp bi sekilde sorununu çözmek için eyleme geçenlere bir sözüm yokVarlığımızın kökünde fazlasını istemek vardır dostum insanların kendisini geliştirmek daha iyi yerlere gelebilmeleri için biraz da olsa bir şeylerin farkına varıp şikayetçi olması gerekiyor evet şükür etmek önemli fakat her şeyi şükürle kapatırsak olduğumuz yerde sayarız gelişme kaydedemeyiz.
Tam anlamıyla katılıyorum bazen elimizdekilere şükür etmek lazım.Çok şükür memnunum.Değişmesini istediğim şeyler elbette var ancak elimdeki imkanlara sahip olmayan insanları gördükçe şükretmesini öğrendim. Benden fazla imkanı olan insanları görünce imrenmek yerine o seviyeye gelmek için çabalıyorum.
Belki de hak ettiğin hayatı yaşamak için bir şeyler yapmıyorsundur bence istesen hak ettiğinden fazlasını yaşayabilecek konuma gelecek birisin dostum sadece istemen gerekiyor.Hak ettigim hayatın h sini yaşamıyorum ama memnunum
Gerçekten doğru bir yazı geç olmadan harekete geçmek gerekiyor.insan 16 yaşındayken dünyayı değiştireceğini düşünür.
18 olduğunda düşünceleri sert bir kayaya çarpar.20 yaşına geldiğinde hiçbir şey değiştiremeyeceğini anlar
25 yaşına geldiğinde ise dünyanın onu değiştirdiğini fark eder.
ve insan 25 yaşında ölür,75 yaşında gömülür.
malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?