- Konuyu başlatan
sorunlarımızım kaynağı bu zaten harekete geçememek ya da geçmekten korkmak.herkes herekse tavsiye veriyor ama kimse yapmıyor
sorunlarımızım kaynağı bu zaten harekete geçememek ya da geçmekten korkmak.herkes herekse tavsiye veriyor ama kimse yapmıyor
whyNo spanish please![]()
Think about us
I think you're the only one who thinks that
![]()
Evet herkes böyle düşünebilse keşke.yaşadığımız hayatlar mükemmel olmayabilir ama şükür ediyoruz daha kötü bir durumda da olabilirdik :/
Başlıkta da gördüğünüz gibi yaşadığınız hayattan şu anki durumunuzdan, çevrenizden, ailenizden, arkadaşlarınızdan veyahut şikayetçi olduğunuz değişmesini istediğiniz şeyler var mı? ve bu şeylerin gerçekleşmesi için çabalıyor musunuz yoksa sadece şikayetçi olarak kaldığınızı mı düşünüyorsunuz.
Katılıyorum. Şükrediyoruz etmesine de. Nereye kadar idare edeceğiz. Aldığım maaş geçinmeye anca yetiyor. Almak istediğimiz hiç bir şeyi alamıyoruz. Para biriktiremiyoruz. Biriktirsek bile yeterli para birikene kadar alacağımız şeye zam geliyor. Parasızlık dışında evet sağlığıma çok şükür. Ailem yanımda çok şükür. He aç kalmayacak kadar da kazanıyorum buna da şükür. Ama olduğumuz yerde köle gibi çalışmaktan artık çok bunaldık.Varlığımızın kökünde fazlasını istemek vardır dostum insanların kendisini geliştirmek daha iyi yerlere gelebilmeleri için biraz da olsa bir şeylerin farkına varıp şikayetçi olması gerekiyor evet şükür etmek önemli fakat her şeyi şükürle kapatırsak olduğumuz yerde sayarız gelişme kaydedemeyiz.