Uzman Üye
Aklımda inan bir yer yok, askerlik için ankaraya gitmiştim, denizden uzak kalınca bi moralim bozuldu, sorma gitsin. Bildiğin gibi değil, inşallah hayat uzak kalmayı gerektirmez.abi önemli olan mutluluk zaten millet orada mutlu diye herkes mutlu olacak diye birşey yok en iyisini yapıyorsun
amin abi amin istanbulunda kalabalığını hiç sevmiyorum inan aydın diye ondan yazdım bende sakin sessiz bir yerde yaşamak istiyorum bende yaAklımda inan bir yer yok, askerlik için ankaraya gitmiştim, denizden uzak kalınca bi moralim bozuldu, sorma gitsin. Bildiğin gibi değil, inşallah hayat uzak kalmayı gerektirmez.
Hayatımda 1 kere istanbula gittim, o da aktarma için gitmiştim, aktarma süresi fazla olunca akrabaya uğradım ama o trafiği ömrümce unutmam, lazım değil bana, kalsın. Zorluk çekmek için mi yaşayacağız.amin abi amin istanbulunda kalabalığını hiç sevmiyorum inan aydın diye ondan yazdım bende sakin sessiz bir yerde yaşamak istiyorum bende ya
Ah İstanbul... Bu yaşımda (23) mahvetti bile beni... Gidip bol yeşillikli dağ evi yapacağım kendime şehir hiç farketmez artıkHayatımda 1 kere istanbula gittim, o da aktarma için gitmiştim, aktarma süresi fazla olunca akrabaya uğradım ama o trafiği ömrümce unutmam, lazım değil bana, kalsın. Zorluk çekmek için mi yaşayacağız.
Birde ankaranın soğuğunu unutmam, ama işimize çok yaradı, soğuğun sayesinde eğitimlerin çoğu içerde oldu
nerde yaşıyorsun hocam biz de gelmeyelim orayamümkünse bura olmasın
Gelme İstanbul'a burası kötü, burası mazınnGaziantepte Yaşıyorum Ama İstanbul veya Ankarada Ysamak İsterdim
kanka ortamı cok güzelGelme İstanbul'a burası kötü, burası mazınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?