Yasal haklarım neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medeniyet
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Herkese merhaba bugünde size bir kilit soru soracağım. Geçen hafta bir rus sitesinden hile satin aldim. Exodus cheat gibi birşey. 300 kusur rubleye yani 20 tlye tabi geliyor. Tabikide dolandirildim. Arkadaşlar sormak istediğim şu bende boyle bir site kursam 3. Parti yazilim satiyom diye parayi alip hileyi vermesem bana nasil bir dava açabilirsiniz?

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
20tl dolandırırsın daha sonra bir gün kapın çalar görürsün hileyi ki kaldım en fazla 1 -2 kişi dolandır sonra adın çıkacak ve kimse almayacak türkiyede dava açılırsa her türlü cezasını alırsın diyelimki bi şekilde sorun olmadı sonuçta artık kimse inanmaz yani sürdürülebilir bir iş değil bunun yerine başka yollar deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
20tl dolandırırsın daha sonra bir gün kapın çalar görürsün hileyi ki kaldım en fazla 1 -2 kişi dolandır sonra adın çıkacak ve kimse almayacak türkiyede dava açılırsa her türlü cezasını alırsın diyelimki bi şekilde sorun olmadı sonuçta artık kimse inanmaz yani sürdürülebilir bir iş değil bunun yerine başka yollar deneyebilirsin
Gerçekten bu konuda bilgim az ama senin yazdığın bana çok mantıklı geldi bu tarz şeyler yaşarsam bu yönde ilerleyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...