Yaşama uygun şehir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
maalesef ülke genel durumu çok kötü o yüzden şehir ile alakalı değil işini farklı şekilde genişletmeni öneririm

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kocaeli para kazanmak için güzel bir yer

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum o şehri iyi bilirim adım başı telefoncu vardı şimdi suriyelilerde var :D O tarz işlerde kendini biraz daha geliştirip kredi falan çekersen batı tarafında bayi gibi birşey açabilirsin. Kıytı köşe dükkanlar yerine senin yerine gelirler. Pahalı telefonlarla çalışıp pahalı ücret alırsın. Kocaeli çanakkale izmir balıkesir civarları olabilir

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
karadeniz tarafı daha ucuz diye duymuştum bilmiyorum kulaktan dolma bilgide olabilir ama orda faturalar falan az geliyo diye duymustum

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Ankara-Antalya güzel şehirlerdir esersin :D

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Muğla / Bodrum yazın Fiyatlar Uçuk ama kiralar istanbul gibi 1500 gibi iş olarak az var ama iyi para kazanırsın :) Yazın tadından yenmez

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Düşünürsen atla otobüse gel Adana`ya.Çarşıda iyi iş yaparsın.Kitle edindiğin zaman değme keyfine :cool:

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar cep telefonu tamir satış ve yazılımı ile ilgileniyorum şuan gaziantepdeyim ama burda işler yolunda değil ve heryerde bu işi yapan insanlar var o yüzen para kazanamıyorum geçim zorluğu oluyor gördüğünüz kadarıyla burda iyi para kazanırsın
buranın yaşam alanı daha iyi dediğiniz bir şehir varmıdır neresidir ? istanbul hariç.
istanbul a gelme de nereye gidersen git

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
merhaba hocam eger maddi durumun iyi ise almanya berlin türkiyede rahat yer yok
maalesef değil :(
Post automatically merged:

Dostum o şehri iyi bilirim adım başı telefoncu vardı şimdi suriyelilerde var :D O tarz işlerde kendini biraz daha geliştirip kredi falan çekersen batı tarafında bayi gibi birşey açabilirsin. Kıytı köşe dükkanlar yerine senin yerine gelirler. Pahalı telefonlarla çalışıp pahalı ücret alırsın. Kocaeli çanakkale izmir balıkesir civarları olabilir
aynen dediğin gibi maalesef değerlendireceğim

Düşünürsen atla otobüse gel Adana`ya.Çarşıda iyi iş yaparsın.Kitle edindiğin zaman değme keyfine :cool:
eyvallah sağolasın :)

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
maalesef ülke genel durumu çok kötü o yüzden şehir ile alakalı değil işini farklı şekilde genişletmeni öneririm
haklı olabilirsin en iyisi yazı beklemek sanırım.

Muğla / Bodrum yazın Fiyatlar Uçuk ama kiralar istanbul gibi 1500 gibi iş olarak az var ama iyi para kazanırsın :) Yazın tadından yenmez
ev kiraları gerçekten 1500 mü şaşırdım.

istanbul a gelme de nereye gidersen git
aynen orayı kafadan elemiştim zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...