Bu arada doğru bir form olmuş emeğine sağlık e kapatınca kule altı ve benzeri durumlara kendiniz istediğinizde girersiniz.Arkadaşlar ben sc'ye bi miktar hakim olduğumu düşünüyorum o yüzden tavsiye vermek istedim. Yasuo Default ve Domination Yasuo denedim ve şöyle bi yorumda bulunmak istiyorum. Yasuo Default kullanın kombo ayarlarından E'yi kapatın ve yanlış hatırlamıyor isem misc ayarlarından E zic zac ( Beta )'yı da kapatın, böylelikle space basarken adamı kitelamak istiyorsanız veya girmek istemediğiniz bir pozisyonda sadece q ile dürtmek istiyorsanız e atmayacaktır ( E'yi kendiniz kullanıcaksınız ve space basılı tutarken kullanabilirsiniz ). Onun haricinde E-Vade diye bir ayar var onu kapatmayın, o ayar siz skill yiyecekken e ile dodgelemenizi sağlamakta. Kısacası bu ayarları yaparsanız sadece skill yememek için e atacaktır. Eğer kombo atarken kendisi e atsın istiyorsanız E-logic ayarını Mouse yerine Target yapmayı unutmayın. Çok daha hedefe istikrarlı bir şekilde e atar. Sorunuz var ise yazabilirsiniz.
sc de ban yok ne anlatıyon kankaYasuo ile eğer ban yemek istemiyorsanız, exploit de kullanmayın. Şu an kimse ban yemiyor ama yine de kullanmayın.
adam haklı bi konuya değinmiş exploit kapalı oynamak çok daha mantıklı çünkü oyunu az çok bilen adam exploit kullanınca anında anlayabiliyor ve ticket atabiliyor. exploit kapalı oynarsan sc olduğunu anlama ihtimalleri epey düşer.sc de ban yok ne anlatıyon kanka
w yu tehlikeli durumlarda otomatik atıyor onun dışında sen atıyorsun. örneğin kapalı seçim girdin ve karşında da yasuo var dibinden hortum atsa bile e q atmadığı sürece duvar açıyoryasuo w kullanmıyor onun ayarı varmı pls
knk exploit ban atmaz bi kere evet belki çaylak hielciler yada oyuncular belli dedebilir ama çevremden bu hileden ban yiyeni görmedim adamalr 1000 tae hesap kasıp sattıalr tabi scsiz olan ben gariban gariban suplık yapıyorumadam haklı bi konuya değinmiş exploit kapalı oynamak çok daha mantıklı çünkü oyunu az çok bilen adam exploit kullanınca anında anlayabiliyor ve ticket atabiliyor. exploit kapalı oynarsan sc olduğunu anlama ihtimalleri epey düşer.
Post automatically merged:
w yu tehlikeli durumlarda otomatik atıyor onun dışında sen atıyorsun. örneğin kapalı seçim girdin ve karşında da yasuo var dibinden hortum atsa bile e q atmadığı sürece duvar açıyor
exploit hile olduğunu çok belli eder. eğer ticket atarlarsa ve üstüne video olarak eklenti yaparlarsa sıkıntı yaşayabilirsin.knk exploit ban atmaz bi kere evet belki çaylak hielciler yada oyuncular belli dedebilir ama çevremden bu hileden ban yiyeni görmedim adamalr 1000 tae hesap kasıp sattıalr tabi scsiz olan ben gariban gariban suplık yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?