Eğer Rakibin Dürtmeyi seviyorsan Ölümcül tempo(Kanser etmek için ideal aga) Hortum falan Q skillin menzili artıyor, eğer 1v9 '1v5' falan seviyorsanda Yenilmez gireceksinBaşlıkta gördüğünüz gibi hangisi daha iyi?
Eğer Rakibin Dürtmeyi seviyorsan Ölümcül tempo(Kanser etmek için ideal aga) Hortum falan Q skillin menzili artıyor, eğer 1v9 '1v5' falan seviyorsanda Yenilmez gireceksinBaşlıkta gördüğünüz gibi hangisi daha iyi?
6 seviye olana kadar safe takılıyorum minyon alıyorum ondan sonra dalıyorum dürtmüyorum pek fazlaEğer Rakibin Dürtmeyi seviyorsan Ölümcül tempo(Kanser etmek için ideal aga) Hortum falan Q skillin menzili artıyor, eğer 1v9 '1v5' falan seviyorsanda Yenilmez gireceksin
eğer karşıda çok cc varsa azimden tenacity girebilirsin.Peki azimmi hakimiyetmi?
ölümcül tempo stacklenince q sunun süresini azaltıyo oyüzden ö tempo knkBaşlıkta gördüğünüz gibi hangisi daha iyi?
ölümcül tempoBaşlıkta gördüğünüz gibi hangisi daha iyi?
Bu yama lethal tempo nerf yiyorÖlümcül tempo yenilmez nerfinden sonra bayağı tercih edilmeye başlandı ve gayet de güçlü lakin durumdan duruma yenilmez ölümcül tempodan daha iyi olabiliyor. Nadir maçlarda tercih edilebilir ama ölümcül tempo tercihimdir.
Baya güçlü oluyordu nerf yemesini bekliyordum zaten. Bakılır duruma göre yenilmeze geri dönebiliriz belki eğer çok kötü oluyorsaBu yama lethal tempo nerf yiyor
Bu yama ile Yenilmezli Yasuo Yone geri donebilir gibi, lethal tempo acıldıktan sonra 2+ attack speede ulasiyor cok sacmaydi nerf lazim gercektenBaya güçlü oluyordu nerf yemesini bekliyordum zaten. Bakılır duruma göre yenilmeze geri dönebiliriz belki eğer çok kötü oluyorsa
hocam 2 level olur olmaz rakibe dalıyorsun rakibi sanki çizme varmış gibi dövüyordun djsalşjdksla yenilmeze geri dönülürse de çok bişey değişeceğini sanmıyorum bu çar 2 lvl canavarı...Bu yama ile Yenilmezli Yasuo Yone geri donebilir gibi, lethal tempo acıldıktan sonra 2+ attack speede ulasiyor cok sacmaydi nerf lazim gercekten