Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ani hasar için Yenilmez giriliyor genelde fakat saldırı hızı konusunda oldukça kötü...
Ölümcül Tempo hem saldırı hızı açısından hem hasar açısından oldukça iyi, krakenle birlikte kullanıldığında bir ölüm makinasına dönüşüyor diyebiliriz. Önerim Ölümcül Tempo...
Yerine göre değişir aga karşında tank varsa ölümcül giriyorum ben daha seri vuruyor çünkü adclere yenilmez giriyom direk fazla vuruyo belkide yanlış giriyorumdur bilmiyorum ama bana böylesi daha uygun geliyor
Şuanki metada yenilmez çok weak o yüzden lethal tercih et ve kemik zırh gir lane çok rahat oynarsın ama bana göre yasuo yerine yone tercih etmelisin latede daha etkili
Yasuo erken oyun da zaten pasif oynaman gereken bir hero, Çoğu bildiğimiz TR Yasuoları erken oyun da çok agresif oynayarak Feedliyorlar, Karşı takımın ormancısı Gank gelince otomatik olarak bizim ormancıya sataşıyorlar