Ben oynayacaklar için yazdım Wukong metada ama Darius metada değil.dostum bu aralar metada düştü sanki yasuo daha çok metaya hakim wukong, darius falan zorlanmaz mıyız ?
Sett ve ya Wukong düşünüyorum 2'si de çok güçlü sen hangisini yapmamı istersin?çok guzel knk topta oynamalik guzel bir heroda yapsana
Bu aralar meta Mahvolmuş Kralın Kılıcı'nın aldığı buff. Toplane garen için itemleri sayıyorum sana.Kardeşim bu aralar garen çok güçlü. Yeni ölümün dansı ile çok güçlü oluyor. Bir tavsiyen var mı item olarak?
Evet Mahvolmuş kasılabilir Ölümün Dansı yerine.Yasuo hala güçlü Mahvolmuş kasın.
Zaten yenilmez giriyorum. Saldırı botuda kasıyorum ama mahvolmuş denemedim hiç. Bi deniyim. Adam mahvolmuş zed yaptı. Oyunu sırtladı resmenBu aralar meta Mahvolmuş Kralın Kılıcı'nın aldığı buff. Toplane garen için itemleri sayıyorum sana.
Mahvolmuş,Saldırı Hızı Botu, Üçlü Kuvvet, Hayalet Dansçı, Ölümün Dansı ve Ölü Adamın Zırhı bunları çıkarsan gerçekten aşırı op olursun rün olarak yenilmez gir.
Kanka Benim Build Şöyle Hayalet - Ebedi - Mahvolmuş - Ölümün Dansı - Kana Susamış *Evet Mahvolmuş kasılabilir Ölümün Dansı yerine.
oda olabilir fakat kırılgan olursunKanka Benim Build Şöyle Hayalet - Ebedi - Mahvolmuş - Ölümün Dansı - Kana Susamış *
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?