LoL İsabet Sayfası Rün Rehberi Part 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle selam, ihtiyacı olan olur diye bu rün rehberini yapmaktayım. Rünler oynayış tarzınızı da değiştirmeli ve rününüze göre oynamalısınız.

Ekli dosyayı görüntüle 78035

İsabet Sayfası Rün Rehberi
Saldırıya Devam
3 tane düz vuruş atar veya düz vuruş yerine sayılan (bkz. Ezreal Q) yeteneklerinizi kullanırsanız saldırıya devam tetiklenir ve hem takım arkadaşlarınız hem siz daha fazla hasar vurursunuz.

Oynanış stili: Rakibiniz ile kısa takaslarla tradeye girip laneden üstün çıkmak için kullanılır genelde.

Saldırıya devam tercih eden bazı şampiyonlar: Kindred, Lucian, Kled, Twitch...​
Ölümcül Tempo
6 kez düz vuruş atar veya düz vuruş sayılan (bkz. Vayne Q) yeteneklerinizi kullanırsanız ölümcül tempo aktif olur ve saldırı hızı barajı olan 2.50 saldırı hızını geçmenize ve menzil artışına olanak sağlar.

Oynanış stili: Eğer bu rünle oynuyorsanız devamlı olarak savaşmanız lazım ki rününüzü çalıştırabilin. Ne kadar bu iş erken oyunda zor olsa da geç oyunda rün farkını ortaya koyuyor ve bu rün "peel" Support dediğimiz Lulu, Yuumi, Soraka gibi şampiyonlarla çok daha uyumlu (kendi düşüncem).

Ölümcül tempo tercih eden bazı şampiyonlar: Twitch, Vayne, Kog'Maw, Kalista, Jax, ırelia.​
Ayağı Çabuk
Hareket ettikçe biriken ve orman canavarları, minyonlar, rakip şampiyonlar ve kulelere vurduğunuzda belirli bir miktar can ve hareket hızı kazandığınız rün.

Oynanış stili: Genelde lanede hayatta kalabilmek adına tercih edilen bir rün diyelim ki koridorunuzdaki rakip sizden daha fazla menzil avantajına sahip. ( Ezreal vs Jinx, Yasuo vs Malzahar, Yorick vs Teemo...) Ve sizi sürekli dürtüyor sizde bunu bir nebze önlemek adına bu rünü tercih edebilirsiniz.

Ayağı çabuk tercih eden bazı şampiyonlar: Kayle, Jinx, Yasuo, Yorick.​
Yenilmez
12 yüke kadar birikip (yakıncı şampiyonların yetenek ve düz vuruşları 2 yük kazandır fakat range şampiyonlar 1 yük kazanır) size fazladan saldırı gücü ve vurduğunuz hasarın %15'i (range şampiyonlar için daha az iyileştime yapar) kadar iyileştirme sağlar.

Oynanış stili: Genelde sürekli savaşan ve dövüşçü şampiyonların tercih ettiği ründür dövüşçü şampiyonlar lanede sürekli bir savaş hali içerisindedir ve bu rün onların vazgeçilmezi haline gelmiştir.

Yenilmez tercih eden bazı şampiyonlar: Aatrox, Riven, Darius, Katarina, Ezreal, Gwen, Garen...​

Kesinlikle rünleri ezbere kullanmayınız, ben burada tercih edilen şampiyonlar kısmına yazdıysam sırf orada yazıyor diye o şampiyona o rünü almamalısınız. Örneğin, Irelia dövüşçü bir şampiyondur eğer karşınızda gerçekten sizi zorlayan ve iyileşmeye ihtiyacınız olan bir hero varsa ölümcül tempo yerine yenilmez rününü tercih etmelisiniz.

1 kişiye bir şey kattıysam eğer ne mutlu bana. Böyle şeyleri öğrenmeniz iyi olur her zaman uygulamalara muhtaç olmayın.​
knk ekle nick
meliaweh

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hocam yenilmez suan 6kere vurunca stackleniyor 5 demissin o yüzden dedim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
valla oyuna girdiğimden beri hiç anlamamıştım çok teşekür ederim artık adclkeri isabetle oyniycam

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Elinize sağlık yaralı bir bilgi artık öğrenip ona göre insanlar alabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
otomatik rün yapan uygulamalar var onları kullanın derim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yenilmez genelde hem uzun fight atabilecek şampiyonlara ve hasarın çoğunu da yetenekleri ile verecek şampiyonlara alınıyor. Ölümcül tempo ile ayrılan noktası verilen hasarın düz vuruş mu yoksa yetenekler tarafından mı verildiği.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yenilmezi iyice anlamış öğrenmiş oldum saol

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bi aralar yenilmez rünü çok bufflıydı hala daha iş yapıyor adc karakterlerde samira vb.

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşım bence baya op baya yağarlı olmuş bilmiyenelr adına ben bine bilmediği donma rününü öğğrendim teşekürler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka eline sağlık çok güzel olmuş gerçekten

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
rünleri bilmeyenler için yararlı olmuş sağolasın <3

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilmeyenler için yararlı bir konu olmuş elinize emeğinize sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yenilmez en sevdiğim bu arada, ayrıca çok iyi olmuş.

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hangi rünün ne işe yaradığını Öğrenmiş oldum ellerine sağlık paylaştığın için

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yeni başlayanlar için çok faydalı oldu teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Öncelikle selam, ihtiyacı olan olur diye bu rün rehberini yapmaktayım. Rünler oynayış tarzınızı da değiştirmeli ve rününüze göre oynamalısınız.

Ekli dosyayı görüntüle 78035

İsabet Sayfası Rün Rehberi
Saldırıya Devam
3 tane düz vuruş atar veya düz vuruş yerine sayılan (bkz. Ezreal Q) yeteneklerinizi kullanırsanız saldırıya devam tetiklenir ve hem takım arkadaşlarınız hem siz daha fazla hasar vurursunuz.

Oynanış stili: Rakibiniz ile kısa takaslarla tradeye girip laneden üstün çıkmak için kullanılır genelde.

Saldırıya devam tercih eden bazı şampiyonlar: Kindred, Lucian, Kled, Twitch...​
Ölümcül Tempo
6 kez düz vuruş atar veya düz vuruş sayılan (bkz. Vayne Q) yeteneklerinizi kullanırsanız ölümcül tempo aktif olur ve saldırı hızı barajı olan 2.50 saldırı hızını geçmenize ve menzil artışına olanak sağlar.

Oynanış stili: Eğer bu rünle oynuyorsanız devamlı olarak savaşmanız lazım ki rününüzü çalıştırabilin. Ne kadar bu iş erken oyunda zor olsa da geç oyunda rün farkını ortaya koyuyor ve bu rün "peel" Support dediğimiz Lulu, Yuumi, Soraka gibi şampiyonlarla çok daha uyumlu (kendi düşüncem).

Ölümcül tempo tercih eden bazı şampiyonlar: Twitch, Vayne, Kog'Maw, Kalista, Jax, ırelia.​
Ayağı Çabuk
Hareket ettikçe biriken ve orman canavarları, minyonlar, rakip şampiyonlar ve kulelere vurduğunuzda belirli bir miktar can ve hareket hızı kazandığınız rün.

Oynanış stili: Genelde lanede hayatta kalabilmek adına tercih edilen bir rün diyelim ki koridorunuzdaki rakip sizden daha fazla menzil avantajına sahip. ( Ezreal vs Jinx, Yasuo vs Malzahar, Yorick vs Teemo...) Ve sizi sürekli dürtüyor sizde bunu bir nebze önlemek adına bu rünü tercih edebilirsiniz.

Ayağı çabuk tercih eden bazı şampiyonlar: Kayle, Jinx, Yasuo, Yorick.​
Yenilmez
12 yüke kadar birikip (yakıncı şampiyonların yetenek ve düz vuruşları 2 yük kazandır fakat range şampiyonlar 1 yük kazanır) size fazladan saldırı gücü ve vurduğunuz hasarın %15'i (range şampiyonlar için daha az iyileştime yapar) kadar iyileştirme sağlar.

Oynanış stili: Genelde sürekli savaşan ve dövüşçü şampiyonların tercih ettiği ründür dövüşçü şampiyonlar lanede sürekli bir savaş hali içerisindedir ve bu rün onların vazgeçilmezi haline gelmiştir.

Yenilmez tercih eden bazı şampiyonlar: Aatrox, Riven, Darius, Katarina, Ezreal, Gwen, Garen...​

Kesinlikle rünleri ezbere kullanmayınız, ben burada tercih edilen şampiyonlar kısmına yazdıysam sırf orada yazıyor diye o şampiyona o rünü almamalısınız. Örneğin, Irelia dövüşçü bir şampiyondur eğer karşınızda gerçekten sizi zorlayan ve iyileşmeye ihtiyacınız olan bir hero varsa ölümcül tempo yerine yenilmez rününü tercih etmelisiniz.

1 kişiye bir şey kattıysam eğer ne mutlu bana. Böyle şeyleri öğrenmeniz iyi olur her zaman uygulamalara muhtaç olmayın.​
bu bilgilerin devamını bekleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...