yasuo q sıfırlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
karşıma yasuo qsu 0 saniye yapan biri geldi ne tür bir exploit bu bilen var mı dostlarım ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
onun bir bugu var kardeşim tam q atarken kamerayla başka takım arkadaşına bakıyorsun q 0 lanıyor bu arada bizim kullandığım scriptede oluyor diye biliyorum ben kullanırken oluyordu

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yıllardır olan bi bug kamerayı takım arkadaşına kilitleyip tekrar kendine çevirince Q bekleme süresine girmiyor fakat bu fixlendi diye biliyorum yeniden mi ortaya çıktı? :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eğer kendli elinle bir şeye e basarsan 2.q dayken 0cd oluyor script te e yi kendi elinizle kullanmayı tavsiye ederim script kullanırken

Üye
5 HİZMET YILI
script dışında da oluyor kamerayı takım arkadaşına sabitleyip cd ye düşürebilirsin ama düzelttiler mi bunu bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oha boyle bı bug'u duzeltmıslerdır heralde. eskıden de bı scrpıtte gravesın e cool down ı sıfırlama vardı . seri seri e atabılıyodun ama suan yok

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sc olmadan şuan hiç kimse o Q nun cdsının sıfırlayamaz sıfırlamıyor aslında atak speed ıtemı alırsan daha hızlı atıyor sc nın bır ozellıgıde skıllerı mılısanıye ıle atması yanı yasuo yu ben oynuyorum sc ile hep o karsına gelende benımdır belkı :D q atarken hortum fılan atıyorum bır ıkı ayar ile sc sınır tanımaz
Not: hiç birşekilde ban yemedim 3-4 aydır kullanıyorum bunun sebebı ise evade yani dodgeyi kapatmamdır evade kapatırsanız kolay kolay anlasılmaz iyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...