- Yasaklandı
-
Neye teşekkür ediyorsun kardeş ben açıklama yaptım okumadan mesaj kasmak için şöyle yorumlar yapmayın lütfen.Teşekürler
ayıp ediyorsunuz.Neye teşekkür ediyorsun kardeş ben açıklama yaptım okumadan mesaj kasmak için şöyle yorumlar yapmayın lütfen.
ölü piksel başka birşey araştırdım herhangi bir alakası yok.ölü piksel vardır kanka belki
benimde Hp Nin aynısı sanırım seninkiyle zaten yeni pc toplammaya başladım para biriktirmeye vs. ama monitörler baya pahalı ya iyi monitörler zaten 1500 tl falan benim almak isttediklerim bunun için 3000 tl ye toplama pc yaptım + 1500 tl ye monitör alıcam eğer tamir olmazsa şu corona varken kötü oldu ona üzülüyorumSorunun yazılımsal veya donanımsal olup olmadığını test ettin mi hocam? Umarım donanımsal değildir yeni aldığım 144 hz monitör geçen gün çok ufak bir darbe aldı aynı seninki gibi bir problem oldu serivisini aradım 1500 tl onarım masrafı çıkardılar.. İşin komik tarafı ise monitör fiyatı da 1500 tl.
hayır ölü pikselle hiç bir alakası yok. internetten araştırdım ölü piksel tane tane oluyor benim ki çizgi.Sorun kabloda veya ekran kartında değildir ölü piksel muhtemelen monitörünle uzun yıllardır berabersen bu sorun çıkması muhtemel zaten internette detaylı bilgi bulabilirsin ölü pikselle alakalı ileride çoğalma olasılığı var.
hayır ölü pikselle hiç bir alakası yok. internetten araştırdım ölü piksel tane tane oluyor benim ki çizgi.Sorun kabloda veya ekran kartında değildir ölü piksel muhtemelen monitörünle uzun yıllardır berabersen bu sorun çıkması muhtemel zaten internette detaylı bilgi bulabilirsin ölü pikselle alakalı ileride çoğalma olasılığı var.
benimde Hp Nin aynısı sanırım seninkiyle zaten yeni pc toplammaya başladım para biriktirmeye vs. ama monitörler baya pahalı ya iyi monitörler zaten 1500 tl falan benim almak isttediklerim bunun için 3000 tl ye toplama pc yaptım + 1500 tl ye monitör alıcam eğer tamir olmazsa şu corona varken kötü oldu ona üzülüyorum
Post automatically merged:
hayır ölü pikselle hiç bir alakası yok. internetten araştırdım ölü piksel tane tane oluyor benim ki çizgi.
Post automatically merged:
hayır ölü pikselle hiç bir alakası yok. internetten araştırdım ölü piksel tane tane oluyor benim ki çizgi.
Monitör çizilmiştirMerhaba arkadaşlar, Bir Kaç gündür PC monitörümde şöyle bir sorun var şimdi detaylıca açıklıyorum.
Monitörümde (Aşağıdan Yukarıya) doğru Siyah bir cetvelle çizilmiş gibi bir çizgi çıkıyor. Bu sorun bayadır var yaklaşık 1-2 hafta bazen deniyorum hep aynı. bende başka monitörümü taktım çalışmaya başladı normal bir şekilde ancak monitörümde öyle birşey var. birde kablolar farklı o monitörün şimdiki taktığımla sorun kablodamıdır sizce? yoksa monitörün içindemidir? kesinlikle monitöre vurmak gibi birşey yapmadım.
umarım düşündüğüm değildir lakin cihazda yazılımsal bir sorun yoksa ki anlattığın bunu gösteriyor. Buyuk ıhtımal ekranın kırıkMerhaba arkadaşlar, Bir Kaç gündür PC monitörümde şöyle bir sorun var şimdi detaylıca açıklıyorum.
Monitörümde (Aşağıdan Yukarıya) doğru Siyah bir cetvelle çizilmiş gibi bir çizgi çıkıyor. Bu sorun bayadır var yaklaşık 1-2 hafta bazen deniyorum hep aynı. bende başka monitörümü taktım çalışmaya başladı normal bir şekilde ancak monitörümde öyle birşey var. birde kablolar farklı o monitörün şimdiki taktığımla sorun kablodamıdır sizce? yoksa monitörün içindemidir? kesinlikle monitöre vurmak gibi birşey yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?