Yaw Çok Güzel Hile Ama Bazı Şeyler Eksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
@Nader11ndeu Abi Dediğiniz Gibi Hileniz Sınırsızca Ve Güzelce Anlamadığım Şey İse Hala Ezik Hileler Kullanlar War İyikide Kullanıyolar Çünki Sizin Hileyi Bilirlerse 

wolftü Turkish İs Dead Olur Vallahıma  Adamlar Serveri Kapatır Mal Gibi Aeria ya Gideriz Ama Olsun Sizden 5 İsteğim Var Yaparsanız Çok Sevinirim

• Kullanıcı Adı Ve Şifreyi Save Özelliği 
  • Ve Godmode  Ve 1Hit Ve TeleKill Özelliği Verirseniz Çok Teşekkür Ederim Eğer Vermicekseniz Nedenini Yazın Çok Merak Ediyorum
  • Spammer Özelliği İstediğimiz Bir Yazıyı Yazıp Sizin O Text Bölümüne (Tabi Eklerseniz) Otomatik Spam Yapsın Ama Entere Basıp Değil :D
  • Birde Bir Hata War Gerçekten Çok Kötü Her Oyuna Girdiğimde Kurt Oluyorum Kurt Olmayı Kaldırırsanız Sevinirim Tabi O Size Kalmış :D
  • Bide Hileleri Kapatma Eklerseniz Daha Çok Sevirim HeadShot Falan No Spread No Recoil Kapatma Ekleyin ::D

Şuanlik Saçma Şeyler Yapmıyorum Yani Sadece Ricada Bulundum İnşallah Ban Yemem :(

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Godmode şuanlık gerek yok çünkü hp hack ölümsüz yapıyor sizi :D Ama v7.0 da real godmode , 1hit,ghost master, game crash gibi wlp tarzı vip hileler gelecek.
Spam olayına gelince v6.8 de spam mevzusu olacak ama memoryhackersin spamını yapıcak sürekli :D
Her oyuna girdiğinizde 3 e basınca kurt olmanızın nedeni 0 can sorunu olmasın diye. Oyun başladıktan sonra exmode seçerseniz ve base return atarsanız elinize bıçak gelecektir.
Headshot vs. koruma amaçlı kapanmamaktadır.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
ayrıca entere basandan yaparız ama yazı yazarken yürüme engelini kaldırırız sıkıntı olmaz :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Yaw Çok Güzel Hile Ama Bazı Şeyler Eksin

Nader11ndeu' Alıntı:
Godmode şuanlık gerek yok çünkü hp hack ölümsüz yapıyor sizi :D Ama v7.0 da real godmode , 1hit,ghost master, game crash gibi wlp tarzı vip hileler gelecek.
Spam olayına gelince v6.8 de spam mevzusu olacak ama memoryhackersin spamını yapıcak sürekli :D
Her oyuna girdiğinizde 3 e basınca kurt olmanızın nedeni 0 can sorunu olmasın diye. Oyun başladıktan sonra exmode seçerseniz ve base return atarsanız elinize bıçak gelecektir.
Headshot vs. koruma amaçlı kapanmamaktadır.

kardeşim benim konuma gelirmisin ? http://memoryhackers.org/konu-zulu-dword-vip-hack-v6-3-aimbot-espbox-norecoil-macro-hit-rapidfire-chams-hata.mh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...