knk islemcini ram ini falan yaza bilir misinarkadaşlar yayın açmak için gereksinimler neler hem uygulama hem pc için ?
işlemci Inter R Core TM i5 CPU 650 3.20GHzknk islemcini ram ini falan yaza bilir misin
işlemcin eski ramin yetersiz ayrıca iyi bir internete ihtiyacın var yayını güzel verebilmek içinişlemci Inter R Core TM i5 CPU 650 3.20GHz
Takılı ram 8 GB
SİSTEM 64 BİT İŞLEMCİ SİSTEMİ X 64 TABANLI İŞLEMCİ
WİNDOWS 10 PRO
SÜRÜM 20 HZ2
reis bunları almaya kalksak 25 30 u buluyor nağcaz twicimi alcazBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
CORSAIR 480GB Force Serisi MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma/2000MB Yazma)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
SEÇİLDİ
SEÇİLDİ
SEÇİLDİ
SEÇİLDİ
SEÇİLDİ
SEÇİLDİ
SEÇİLDİ
işlemci ve ramını attırman gerekiyor ve internet hızın önemliişlemci Inter R Core TM i5 CPU 650 3.20GHz
Takılı ram 8 GB
SİSTEM 64 BİT İŞLEMCİ SİSTEMİ X 64 TABANLI İŞLEMCİ
WİNDOWS 10 PRO
SÜRÜM 20 HZ2
internett hızı guzel reis de dedigin gibi ramı bi set daha atmam lazımişlemci ve ramını attırman gerekiyor ve internet hızın önemli
İNTERNET HIZI GUZELDE REİS ARKADASLAR DONANIMLARIN ESKİ DEDİ YAPAMIYCAZ HERALDE KARDOİnternetin fiber değilse makine bile toplama için yayın yapamazsın kuzen
Reis 2 monutor kullanıyorumda donanım olarak heralde arkadasların dedigine göre eksikmiş onları biraz arttırmayı pilanlıyorum internet hızı guzelBilgisayar donanımı, internet kalitesi ve upload hızı. Bunlardan sonra eğer 60FPS açmak istiyorsan çift pc'mi yapıcaksın gibi çok derin bir konu.
Nacizane fikir olarak, yeni çıkacak olan AMD serisini beklemeni öneririm. INTEL büyük bir atak yaptı ve çok güzel bir işlemci ile piyasaya giriyor. AMD buna cevap verecektir illaki. 5600x'in üstüne %20 daha fazla performans veren bir işlemci ile gelicek gibi duruyor.Reis 2 monutor kullanıyorumda donanım olarak heralde arkadasların dedigine göre eksikmiş onları biraz arttırmayı pilanlıyorum internet hızı guzel
evet 16gb yeterli olurinternett hızı guzel reis de dedigin gibi ramı bi set daha atmam lazım
bilgi için teşekkurler arkadaşlar saolun obies uygulamasını denedim hakkaten kasma yapıyo birazevet 16gb yeterli olur
Biraz ayarları düşürürsen kasmayı az da olsa düsürebilirsinbilgi için teşekkurler arkadaşlar saolun obies uygulamasını denedim hakkaten kasma yapıyo biraz