yayın için neler yapabilirim desteklerinizi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Öncelikle herkese iyi forumlar 13 yaşımdan beri yayıncı olma isteğim vardı ve en sonunda yapmaya başlayacağım 20/5 lik internet paketim var ve bilgisayarımda yayınlık o konularda sıkıntı yaşamıyorum.Fakat LOL,CSGO,PUBG gibi oyunlar oynuyorum ve bu oyunları oynayan zaten star yayıncılar ve her yayın açtığımda 1-2 izleniyorum onlarda 1 dakka durup çıkıyorlar daha fazla izleyici kitlesi oluşturabilmem için sizce ne yapmayalım destek verebilir misiniz ?
Yayın Linkim:
(Forumda link paylaşmak yasak ise yorumlarda söylerseniz silerim teşekkürler.
ŞU ANDA YAYINDAYIM BEKLERİM

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence izleyici oyunları vs. yap oynamaya gelirler

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aklımda vardı bekle bakayım bulmaya çalışrıım bulursam alıntı yapar yazarım görürsün

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
gündeki veya yeni çıkan oynanmamış oyunları tercih etmelisin

LasTears
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Öncelikle yayın hayatında başarılar.
Yayınlarında izliyicileri toplamak için küçük çekilişler yap mesela 200 takipcide random steam key ver zaten bunların 10 tanesi 2 3 lira bisi fazla deil böyle böyle devam et bi sure sonra izlenmen olacaktır.
Twitch yerine Dlive gibi küçük ama izleyicisi yüksek yerlede başla.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
i can not understand really

First of all, good forums I have had the desire to be a publisher since I was 13 years old, and I have 20/5 internet package that I will start to do in the end, and I do not have problems with publishing on my computer, but I am playing games like LOL, CSGO, PUBG, and playing these games are already star publishers and every broadcast I watch 1-2 when I turn on, they stop for 1 minute and go out. What do you think we can give support so I can create more audience?

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yayınlarında izliyicileri toplamak için küçük çekilişler yap mesela 200 takipcide random steam key ver zaten bunların 10 tanesi 2 3 lira bisi fazla deil böyle böyle devam et bi sure sonra izlenmen olacaktır.
O tür sitelerde hiç tutmuyor 2 gün gelen bir daha gelmiyor önerin için çok teşekkür ederim bir şekilde promotelamam gerekiyor büyük ihtimal kanalı
Post automatically merged:

gündeki veya yeni çıkan oynanmamış oyunları tercih etmelisin
önerin için teşekkür ederim fakat yeni oyunlar çok pahalı herhangi bir sponsorum yok ve üni öğrencisiyim...

senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çekiliş falan yap ilgiyi üstüne çek

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Önerin için teşekkür ederim eğer ki düzgün bir sponsor bulabilirsem yapıcam
Post automatically merged:

Çekiliş falan yap ilgiyi üstüne çek
Herkes çekiliş diyor sponsor lazım :D

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Çekiliş için gelenler kalıcı olmuyor, oyun oynarken gelen insanlarla muhabbeti eksik etmemeye çalış zaten bir süre sonra yavaş yavaş büyüyeceksindir.

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
muhabbetin iyi olması lazım

hello There
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim twitch gibi yerlerde büyük yayıncılar var onlar varken adam seni gelip izlemez sıkıcı bulur içeriğini fakat dlive olsun facebook olsun o tarz yerlerde izlenme şansın daha yüksek bilgin olsun. Fakat bu iş benim fikrimce emek ister azimle üzerine gitmen lazım izlenmesen bile bir yerden sonra izlenmeye başlarsın bence.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kardeşim twitch gibi yerlerde büyük yayıncılar var onlar varken adam seni gelip izlemez sıkıcı bulur içeriğini fakat dlive olsun facebook olsun o tarz yerlerde izlenme şansın daha yüksek bilgin olsun. Fakat bu iş benim fikrimce emek ister azimle üzerine gitmen lazım izlenmesen bile bir yerden sonra izlenmeye başlarsın bence.
Yorumun için teşekkür ederim.Her gün düzenli olarak yayın açmaya çalışıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İlk başlarda az izlenmen normal diğer kişilerin içeriklerinin aynısını yapmamanı tavsiye ederim özgün içerikler ve daha önce yapılmamış içerikler yapabilirsen daha hızlı bir şekilde izleyici sayını arttırabilirsin ve imkanın varsada çekiliş yapabilirsin buda adının duyulmasında yardımcı olur ve ben elimden geldiğince seni desteklemek isterim başarılar dilerim :gelisirabii:

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İlk başlarda az izlenmen normal diğer kişilerin içeriklerinin aynısını yapmamanı tavsiye ederim özgün içerikler ve daha önce yapılmamış içerikler yapabilirsen daha hızlı bir şekilde izleyici sayını arttırabilirsin ve imkanın varsada çekiliş yapabilirsin buda adının duyulmasında yardımcı olur ve ben elimden geldiğince seni desteklemek isterim başarılar dilerim :gelisirabii:
çok teşekkür ederim yorumun ve desteğin için yarından itibaren düzenli olarak her gün yayın yapıcam

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
knka fovori oyunları tervih etmelisin bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...