Onaylı Üye
İyi işlemci hocam ekran kartı olarak rtx3090 veya 4000 serisi düşünebilirsin.Uzun bir süredir bilgisayar almak için çalışıyordum, en sonunda gerekli para elime geçti ama ekran kartı gibi donanımlarda emin değilim. İşlemci olarak Ryzen 7 5800X3D düşünüyorum ama sizinde tavsiyelerinizi almak isterim. Bütçem 40k'dır.
ekran kartı 3080 öneririm hocam baya güzelUzun bir süredir bilgisayar almak için çalışıyordum, en sonunda gerekli para elime geçti ama ekran kartı gibi donanımlarda emin değilim. İşlemci olarak Ryzen 7 5800X3D düşünüyorum ama sizinde tavsiyelerinizi almak isterim. Bütçem 40k'dır.
Parçalar istediğim gibi olmadıktan sonra hazır kurulu sistem alsam ne yazar hocam?hazır kurulu sistemler daha uyguna gelmezmi?
Orada bütçem 40k'dır diye yazmaktadır, ekipmanlar tamamı ile dahildir. Klavyeden tut, kamera ve mikrofona kadar. Oynıyacağım oyunlar hikaye tabanlıdır, en yüksek ayarlarda oynamayı sevdiğim için ona göre bir bilgisayar lazım. Arada sırada da Valorant oynamayı düşünüyorum, işlemci orasını hallediyor zaten. Profesyonel bir şey istiyorum aynı zamanda.Bütçenize dair hiçbir şey yazmamışsınız. Ekipmanlar dahil mi değil mi vs. Hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz, başlangıç seviyesi mi prpfesyonel mi bunlar hakkında detaylı bilgi olsa yardımcı olmak daha kolay olur.
6000 lerde sorun yok diyorlar bu aralar. Tabii, ne kadar doğru bilinmez.Bildiğim tek şey var ekran kartı kısmında sakın AMD kullanma ama işlemcileri sağlam
Valla o kadarını bilemiyorum tabi ama RX580 var bende başıma gelmeyen kalmadı yazılım hataları vs çok can sıkıcı6000 lerde sorun yok diyorlar bu aralar. Tabii, ne kadar doğru bilinmez.
ekran kartı 3080 öneririm hocam bende var gayet memnumumUzun bir süredir bilgisayar almak için çalışıyordum, en sonunda gerekli para elime geçti ama ekran kartı gibi donanımlarda emin değilim. İşlemci olarak Ryzen 7 5800X3D düşünüyorum ama sizinde tavsiyelerinizi almak isterim. Bütçem 40k'dır.
bende amd kullanıyorum 2019 dan bu yana sadece güncellemelerden sonra restart degilde kapatıp 1-2 dk sonra açsan pc yi bi sorun yaşamıyorsun restart attıgında henüz kendini toparlıyamıyor ekran kartı fps drop yıyorsun sadece onun harici bi ciddi bir hata görmedim RX 500 serisinde.Valla o kadarını bilemiyorum tabi ama RX580 var bende başıma gelmeyen kalmadı yazılım hataları vs çok can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?