Onaylı Üye
25 k bütçem var beyler bana sağlam yayın yaptırıp oyun oynatacak bir toplama önerirmisiniz rica etsem ?
70-80 arası download ve 5 uploadım var
70-80 arası download ve 5 uploadım var
hazır kasalarından mı sadece dediğin gibi direkt asus toplaması mı knkBen şahsen asus taraftarıyım her yerde belirtiyorum bence asus üzerinden toplama yapmanı tavsiye ederim.
Direk Kendin Toplarsan Pahalıya Gelebilir Hazır Kasalar Biraz Daha Uygun Maaliyetli Bakabilirsin Hem Tek Olanına Hemde Hazır Olana Hangisi Kafana Yatarsa.hazır kasalarından mı sadece dediğin gibi direkt asus toplaması mı knk
yaklaşık 22 23 bin civarı bu sistem bilgin olsunİşlemci i7 9700K
Ekran Kartı STRIX-RTX2080TI-O11G
AnaKart TUF Z390-PRO GAMING
Ram DDR4 16 gb 2x8 3200 Mhz Corsair vengeance
SSD Modeli:CSSD-F480GBMP510 480gb 3480/2000
HDD en az 2 tb bi hdd alsan işini görür
kasayı da 850w psu ile olan bir kasa bulursan tam yayıncı sistemi hayalimdeki bilgisayar ama maalesef bütçe yetersiz![]()
bence çok zorlamaz ya 80 mb download hızı 5 mb de upload var yeterli olur gibi geldi bana25 k bütçe ile efsane ötesi bir sistem kurulur ama bence interneti geliştirmek için bir miktarını ayır taviyem tek internet ile hem yayın hem oyun zorlar o upload ile
Upload minimum 10 olmalı yayın için 80 download gayet iyi kendim de 100 kullanıyorum ancak yayında drop ping vs. olmaması için minimum 10 upload gerekirbence çok zorlamaz ya 80 mb download hızı 5 mb de upload var yeterli olur gibi geldi bana
Bilmiyorum yayıncı bir kaç arkadaşım var da 10 uploaddan düşük alıyorlar sadece 4 5 saniye kadar bir gecikme yaşanıyor o kadar o da normal benceUpload minimum 10 olmalı yayın için 80 download gayet iyi kendim de 100 kullanıyorum ancak yayında drop ping vs. olmaması için minimum 10 upload gerekir
Yaşadığın şehire göre de değişebilir İstanbulda isen 7-8 yetebilir dediğin gibi ama iç anadolu ya da akdeniz gibi bölgelerde yaşıyorsan 10 şart benceBilmiyorum yayıncı bir kaç arkadaşım var da 10 uploaddan düşük alıyorlar sadece 4 5 saniye kadar bir gecikme yaşanıyor o kadar o da normal bence
Evet doğru söylüyorsun o konu bakımından düşünmemiştimYaşadığın şehire göre de değişebilir İstanbulda isen 7-8 yetebilir dediğin gibi ama iç anadolu ya da akdeniz gibi bölgelerde yaşıyorsan 10 şart bence
knk hazır daha uygun gibi ya toplayınca daha pahalı oluyor 2 bin etkiliyorHazır mı düşünüyorsun kendin mi toplucaksın?
bu çok iyi oldu knk çok teşekkür ederimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
wtcn kasası falan gerçekten çok kötü alan kişilerle konustum bizzat çogu memnun değil iade etmişleryoutubede yayıncı sistemleri mevcut bence bi göz az