Yayınlar için gelicek ekip ve öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
hepinize selamlar ve merhabalar haftaya twichte düzenli yayınlara başlıcam oynıcağım oyunlar arasında düzgün bir sayıda insan toplanırsa : goose goose , lol , pummel party , half-life , risk , feign oynamayı düşünüyorum zaten hali hazırda ana ekip olarak 4-10 kişi arasındayız ama daha çok kişi olursak bu tur oyunları daha rahat oynarız bundan dolayı bize katılmak isteyen arkadaşlarım olursa beni eklesin onu sunucumza yönlendirelim onun yanı sıra oynanılabilicek oyun önerisi varsa onları da dikkate alabilirim teşekkurler [ DİSCORD ADIM : Tylermeniya#6410 ] EKLEYİN

fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
yakında inşallah gelebilirim iletişime girebilirsin,

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba! Twitch'te düzenli yayın yapmaya başlayacağınız için tebrikler. Yayınlarınızda oynamayı düşündüğünüz oyunlar oldukça eğlenceli ve keyifli görünüyor. Yayınlarınızda size daha fazla izleyici getirebilecek oyun önerileri şunlar olabilir:

1. Among Us: Bu popüler çok oyunculu oyun, bir grup mürettebat üyesinin gemideki görevlerini tamamlamasını ve hain olan bir kişinin mürettebat üyelerini öldürmesini içerir. Oyunun heyecanlı ve zekice bir şekilde oynanması, izleyicilerin ilgisini çekebilir.
  2. Minecraft: Bu sandbox oyunu, oyuncuların hayatta kalma becerilerini kullanarak dünyalar oluşturmasına ve keşfetmesine olanak tanır. Çok oyunculu oyun modu, bir grup insanın bir arada oynamasına ve ortak projeler üzerinde çalışmasına izin verir.
  3. Fall Guys: Bu çok oyunculu parti oyununda, bir grup oyuncu çılgın parkurlarda yarışır ve çeşitli engelleri aşmaya çalışır. Oyunun renkli ve çılgın tarzı, izleyicilerin dikkatini çekebilir.
  4. Jackbox Games: Bu oyun serisi, bir grup insanın bir araya gelerek telefonları veya bilgisayarları kullanarak birbirleriyle yarışmasına olanak tanır. Oyunlar genellikle eğlenceli, zeka gerektiren ve komik görevler içerir.
Umarım bu öneriler faydalı olur ve yayınlarınızda başarılar dilerim!

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam bu tarz oyunların izleneceğini sanmıyorum iyi bir izlenme istiyorsan tabi güncel oyunları tercih etmeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kendi kitleni oluşturmak için tek bir oyun üzerine gitsen daha iyi olur ilk başlarda

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
fırsatım olursa gelmek isterim kanka destek olmak isterim dcimi bırakıyorum *Jeox#2547

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Dostum Önerim Discord Sunucularına Gir Ve Rastgele İnsanlarlada Oyna Yada Yayına Gelen İnsanlarla Böylece Seni Sevip İzleyebilirler

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hepinize selamlar ve merhabalar haftaya twichte düzenli yayınlara başlıcam oynıcağım oyunlar arasında düzgün bir sayıda insan toplanırsa : goose goose , lol , pummel party , half-life , risk , feign oynamayı düşünüyorum zaten hali hazırda ana ekip olarak 4-10 kişi arasındayız ama daha çok kişi olursak bu tur oyunları daha rahat oynarız bundan dolayı bize katılmak isteyen arkadaşlarım olursa beni eklesin onu sunucumza yönlendirelim onun yanı sıra oynanılabilicek oyun önerisi varsa onları da dikkate alabilirim teşekkurler [ DİSCORD ADIM : Tylermeniya#6410 ] EKLEYİN
bu tarz oyunlar mı sadece başka FPS tarzı oyun oynayacak msıınız?=

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka bende gelebilirim hıc sorun degıl dc den ekleyebılrıız

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
kanka bende gelebilirim hıc sorun degıl dc den ekleyebılrıız
ekle beni dc den
Post automatically merged:

bu tarz oyunlar mı sadece başka FPS tarzı oyun oynayacak msıınız?
Post automatically merged:

bu tarz oyunlar mı sadece başka FPS tarzı oyun oynayacak msıınız?=
knk valo cs de oynarız illa maksat bizim eğleniceğimiz kişiler olsun

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba Bideon, düzenli Twitch yayınlarına başlayacağını duymak harika! Goose Goose, LOL, Pummel Party, Half-Life, Risk ve Feign gibi oyunları seçmen de keyifli görünüyor. Daha fazla oyuncunun katılımı, bu oyunları daha da eğlenceli hale getirecektir. Yayın yaparken harika zaman geçirmeni umuyorum, başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...