Yazacak bir şeyler bulmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şu aralar çok şeyler yazasım var. Fakat nereye ne yazacağımı bilmiyorum. Almanca günlük fikri aldım birinden. Farklı dillerde birşeyler de yazabilirim dillere ilgim var. Sizce nereye/ne yazabilirim?

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
almanca günlük güzel bir fikir aslında ama hikaye tarzı birşey de yazabilirsiniz hobi olarak

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
manitana yaz da bi masaya rezerve yazdıttır kafanı dağıt uçmuşssun kanka

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
almanca günlük güzel bir fikir aslında ama hikaye tarzı birşey de yazabilirsiniz hobi olarak
Günlükleri pek sevmem ama hayattan ufak ufak şeyler yazabilirim belki. Hikaye de türkçe yazamıyorken olur mu ki :rem:
manitana yaz da bi masaya rezerve yazdıttır kafanı dağıt uçmuşssun kanka
Zaten kafamı dağıtmak, sıkıntılardan uzaklaşmak için birşeyler yazmak istiyorum ya bro :)

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şu aralar çok şeyler yazasım var. Fakat nereye ne yazacağımı bilmiyorum. Almanca günlük fikri aldım birinden. Farklı dillerde birşeyler de yazabilirim dillere ilgim var. Sizce nereye/ne yazabilirim?
Bir yerdegörmüştüm , adam blog açıyor kendine ve farklı dillerde okudugu kitapların yazarları hakkında sürrealist fikirlerini yazıyordu çok orjinal bi fikir bence

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
bende bılmıyordum nereye yazacagımı o yuzden en az 8 ihtarım var bu konuda :D

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir yerdegörmüştüm , adam blog açıyor kendine ve farklı dillerde okudugu kitapların yazarları hakkında sürrealist fikirlerini yazıyordu çok orjinal bi fikir bence
Çok uçuk olur bu benim için. Nasıl tarif edeyim, sıkılınca boş zamanımda oturup üç beş birşey karalayacak birşey lazım bana.
Post automatically merged:

bende bılmıyordum nereye yazacagımı o yuzden en az 8 ihtarım var bu konuda :D
Bro sen yanlış gelmişsin

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bro bu yazma olaylarını çok bilmem ama bugün istikrarlı yaptığın bir hobi ileride işin olabilir devamlı ve sıkılmadan yapıyorsan gerçekten birşeyleri başarıyor ve başarmaya devam edeceğin anlamına gelir. umarım ileride seni güzel yerlerde görürüz. :panlove:

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
su anda okudugum kitaplarin sayfalarina post it ile not alarak bir seyler cikartmaya calisiyorum guzel kafa dagitiyor deniyebilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Günlük tarzında bi kitap alıp yazabilirsin dostum

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok uçuk olur bu benim için. Nasıl tarif edeyim, sıkılınca boş zamanımda oturup üç beş birşey karalayacak birşey lazım bana.
Post automatically merged:

Bro sen yanlış gelmişsin
Hayali bi karakter yarat kafanda ve onla soru cevap şeklinde bir konuşma hazırla ve onun hakkında ki düşünceleri yaz. Deli gibi kafam bugün :D

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aga o dert bendede var ama yazıcak bişey bulamıyorum :D

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hikaye veya başından geçen bi olayı anlatman iyi olabilir

Üye
4 HİZMET YILI
Bir blog oluşturup kendin için orda not tutabilirsin reis

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bir arkadasim cocuklarin anlayabilecegi sekilde yazmak icin notlar aliyordu ben ise o an o sayfada ne dusunuyorsam yaziyorum bir gun birisi okudugunda ne dusundugumu anlar belki umudu ile
çok mantıklı inanın günlük tarzı bir stil çok yardımcı olacaktır

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
başından geçtiği şeyleri yazarsan daha güzel olabilir bence.

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aga nere ne yazacağına sen karar ver ve bunu yapmayı çok seviyorsan bırakma ilerde işin olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...