Yazdir butonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba, vb.net te yeniyim. Kendime QR kod olusturucu yaptim. Program calisti. Simdi de bu olusturdugum QR kodu yazici ile cikarmak istiyorum. Ancak nasil yazacagimi bulamadim. Internette cok fazla bilgi var ama benim icin yardimci olmadi

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kodu görüntüsünü alıp olarak indiremiyor musun? .jpg olarak kaydet? lighshoot kullan sonra yazdırıcıya gönder

Üye
3 HİZMET YILI
Tabi ki su an bunu yapiyorum ancak yazdirma komutunu da ögrenmek istiyorum. Diger yapmak istedigim projede de ihtiyacim olacak. Bu yüzden istedigim görüntüyü ve yazilari yazdirmak istiyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba, vb.net te yeniyim. Kendime QR kod olusturucu yaptim. Program calisti. Simdi de bu olusturdugum QR kodu yazici ile cikarmak istiyorum. Ancak nasil yazacagimi bulamadim. Internette cok fazla bilgi var ama benim icin yardimci olmadi
kodu görüntüsünü alıp olarak indir ardındın vinrar olarak calıstır calısır

Üye
3 HİZMET YILI
Sanirim yanlis anlattim. Olusturacagim her hangi bir görüntü icin yazdir butonuna tikladiktan sonra yazici listesi gelecek ve ordan sectigim yazicidan cikartacagim.
Bunun icin internette arastirip buldugum class lar: "PrintDocument, PrintDialog" bunlarin kullanimi nasil olacak?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bir sey arastirirken ingilizcesini yazip ingilizce videolarini izlemeni oneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
nasıl yaptığını anlatır mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...