evetyazıcının Pc ıle baglantısı aktıf mı ?
Yazdır komutu verdıgın zaman yazıcıya atıyor mu belgeyı ?
yok ekranda yazdırılıyor diyor ama yazıcıda çıt yokYazdır komutu verdıgın zaman yazıcıya atıyor mu belgeyı ?
o zaman drıverlerı ve com baglantısını da kontrol et baglantı kurulmadıgı ıcın yazdırılıyor da kalıyor.. cd ıle geldıyse cıhaz usb baglantısı yapmadan once cd kurulumu yapyok ekranda yazdırılıyor diyor ama yazıcıda çıt yok
driverleri yükledim hala aynı sorun cd falan yoktu içindeo zaman drıverlerı ve com baglantısını da kontrol et baglantı kurulmadıgı ıcın yazdırılıyor da kalıyor.. cd ıle geldıyse cıhaz usb baglantısı yapmadan once cd kurulumu yap
kral sorunu dün akşam çözdüm kullanma kılavuzuna bakarak lanet olsun bir düğmeyi üç saniye basılı tutup bırakıyorsun o sarı ışıklar gidiyor başlatma düğmesiymiş adı artık sorunsuz kullanıyorum yinede teşşekürlerYarın gidip yeni bir tane Usb kablosu alarak yeniden dene. Bunun haricinde gitmeden önce C: Windows / System32 / spool / PRINTERS (bütün gönderdiğin dosyaların bir yedek ve hatası dahil dosyaları tutar) içerisinde ki dosyaların hepsini silip yeniden dene. Eğer içeriğinde CD var ise önceliğin CD kurulumunu yaptıktan sonra USB bağlantısı olsun ancak büyük ihtimalle Usb kablosunu değiştirir isen sorun çözülür. Sıfır yazıcıların bazılarında böyle sorunlar olabiliyor. İyi forumlar