Yazıcıyı laptopa nasıl baglayabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hp deskjet 1000 J110 Series yazıcı bulunuyor kartuşlarını vs taktım yazıcıyı elektrıge bagladım power tuşuna bastım ışıgı yandı fakat yazıcı laptop un yazıcıları taradıgı halde yazıcıyı görmüyor bu model sadece masaüstünümü destekliyor yoksa nasıl baglayabilirim bilgisi olan varmı?​

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
yazıcının kablosu var bir tarafı yazıcıya bağlı diğer tarafı usb onuda laptopa takıyorsun aygıt yöneticinsden yazıcıları aç güncelle ya da direkt yazıcı yaz aramaya kesin görürsün ben taktığımda hiç güncellemedim ama belki temassızlık vardır kabloda bir bak

ogo

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yazıcı Laptop sorunu seneler önce pixma markalı yazıcılarda yaşamıştım. HP'nin sitesinden güncel driveri indirip kurduğunu varsayarak yazıyorum. Eğer yazıcı kablosunu usb portuna taktığında aygıt yöneticisinde bir değişim olmuyorsa kablonda sıkıntı olabilir veya usb3 portuna takma usb2'ye takıp dene

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle bilgisayar ile yazıcı bağlantısını yap kablosu olması lazım bir taraf usb diğer taraf yazıcıya uyumlu ardından aygıt yöneticinden yazıcıyı bul ve bilgisayara tanıt eğer yazıcın ile birlikte bir driver cd si geldiyse kur gelmediyse zaten bilgisayar otomatik onu algılayacak şekildedir yazıcı olmaz ise internet üzerinden yazıcının driverini bulmayı deneyebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kablo bağlantılarını yap. windows update den güncellemeleri denetle uygun sürücü yüklensin sonra hazır

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Tamamdır arkadaşlar çözdüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...