kanka şöyle yapabilirsin bak ben bu şekilde ilerledim baya kurs alabilirsin baya verimli olur fakat kursu izleyip geçme izle onun üzerine uygulama yap yaptıktan sonra diğerki kodun üstüne önceki kodunu ekleyerek bişeylr yap bu şekilde ilerle anlıcaksın verimli olduğunuMerhaba arkadaşlar yazılım okuyorum bir yazılım dilini hızlı ve verimli öğrenmenin hızlı yolları hakkında kendi tecrübelerinizden kullandığınız metodlar hakkında ipucu verebilimisiniz kendi tekniklerim ile karşılaştırıcam teşekkürler. Lütfen konuya hakim olmayan kişiler yorum yapmasın !!!
öyle yapıyorum mantığı ve dile olan hakimiyeti öğrenmek için çok örnek yapıyorumkanka şöyle yapabilirsin bak ben bu şekilde ilerledim baya kurs alabilirsin baya verimli olur fakat kursu izleyip geçme izle onun üzerine uygulama yap yaptıktan sonra diğerki kodun üstüne önceki kodunu ekleyerek bişeylr yap bu şekilde ilerle anlıcaksın verimli olduğunu
bence özel dersler alarak youtube dan videolar izleyerek yeterince ilerlersin sonra kendin bir kaç proje yazarak daha çok ilerlersin yani bol bol çalışman lazım + olarak ingilizceni geliştir gerisi zaten gelir dostum.Merhaba arkadaşlar yazılım okuyorum bir yazılım dilini hızlı ve verimli öğrenmenin hızlı yolları hakkında kendi tecrübelerinizden kullandığınız metodlar hakkında ipucu verebilimisiniz kendi tekniklerim ile karşılaştırıcam teşekkürler. Lütfen konuya hakim olmayan kişiler yorum yapmasın !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?