Yazılım dillerini ve mantıklarını nasıl öğrenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
udemy den yaralanabilirsin ayrıca ilgi alanını belirle Herhangi bir programlama dili ile öğrenmeye başlayabilirsin (bazıları diğerlerinden kesinlikle "daha kolaydır"), ancak bir programlama dili öğrenerek neyi başarmak istediğini kendine sorarak başlarsan daha iyi olacaktır. Bu, ne tür bir programlamayla uğraşman gerektiğini belirlemene yardımcı olacak ve iyi bir başlangıç noktası sağlayacaktır.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Youtubede çok video var bende başlamayı düşünüyordum ve başlayalı 2 hafta oldu pythonla başladım ingilizce bilmeden zor ama python en zevklisi bence

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çok çalışma çok pratik başka eğitimler snaa kalmış

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yazılım okuyorum bir yazılım dilini hızlı ve verimli öğrenmenin hızlı yolları hakkında kendi tecrübelerinizden kullandığınız metodlar hakkında ipucu verebilimisiniz kendi tekniklerim ile karşılaştırıcam teşekkürler. Lütfen konuya hakim olmayan kişiler yorum yapmasın !!!
Yedek bir bilgisayar al kendine hocan var ise daha iyi olur neden yedek pc diyorum çünkü her yazdığın komutu cmd üstünden çalıştırıp bir dene ve problem çıkarsa oradan düzeltirsin ama internetten öğrenmeni tavsiye etmem sınavlara çalışıp reelden bir hoca bulmanı tavsie ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...